reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja łykam na zmianę kwas foliowy i kompleks witamin, dzień na dzień.
Od wczoraj mam jakiś mniejszy ból piersi, nie są takie nabrzmiałe, trochę mnie to martwi :( miałyście też tak? Bolą trochę przy dotyku, ale dużo mniej niż bolały.
Tak ja teraz tak mam. Wczoraj nie bolały a dziś znowu. Normalne.

reklama
Ja jestem po poronieniu i do obecnej ciąży podchodzę podobnie jak Twoja koleżanka z dystansem, nawet nie chce się za wcześnie cieszyć żeby się potem nie rozczarować.
Także trochę rozumiem podejście twojej koleżanki, z tym że ja od początku jestem na zwolnieniu, na lekach i dbam o siebie, większość czasu spędzam na kanapie.
jak ma być dobrze to będzie, po prostu wspieraj koleżankę i już [emoji846]
Właśnie wg mnie powinna się oszczędzać i szybko udać do lekarza, wykupić witaminy i kwas foliowy i uważać na siebie.

@NattaliaKrk mam bardzo podobne podejście co @Mała111 Jednak Twoja koleżanka powinna udać się szybko do lekarza. Spodziewam się, ze jej praca jest bardzo ciężka i przyda się jej odpoczynek. Tymbardziej, ze L4 jest 100% płatne. Może niech poczyta sobie na forum wątki dla kobiet po promieniach i napisze o swoich obawach. Czasem pomaga rozmowa z nieznajomymi.

Ja łykam na zmianę kwas foliowy i kompleks witamin, dzień na dzień.
Od wczoraj mam jakiś mniejszy ból piersi, nie są takie nabrzmiałe, trochę mnie to martwi :( miałyście też tak? Bolą trochę przy dotyku, ale dużo mniej niż bolały.
też tak mam nie martw się. Musi być dobrze

reklama
Do góry