mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, odebrałam wyniki beta 8060, myślcie że przy takiej becie może nie być jeszcze zarodka i jest szansa że się pojawi??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, odebrałam wyniki beta 8060, myślcie że przy takiej becie może nie być jeszcze zarodka i jest szansa że się pojawi?? [emoji3525]
Ja czekam na pierwszą... Jeszcze 1,5h Stresuję się...@Natasza27 trzymaj się. Obyś jeszcze w tym roku została szczęśliwą mamą.
Mi w końcu udało się dodzwonić do ginekologa. Wizyta nr 1 dopiero na 21.01, to będzie 8+4. Z jednej strony się cieszę bo już nie będzie niedomówień, ale z drugiej jej jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać....
W ciąży z synem miałam może ze 2 tygodnie lekkie mdłości, teraz jeszcze się nie rozkręciły, tylko muszę co 3h coś podjeść i jest ok. Marzę o 2 chłopcu. Ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe.
Czy ktoś jeszcze czeka na 1 wizytę?
Gratuluję udanych wizyt. Miłego dnia
Może być jeszcze za wcześnie na zarodek. Za tydzień już powinnaś zobaczyćHej dziewczyny, odebrałam wyniki beta 8060, myślcie że przy takiej becie może nie być jeszcze zarodka i jest szansa że się pojawi??
Hej dziewczyny, odebrałam wyniki beta 8060, myślcie że przy takiej becie może nie być jeszcze zarodka i jest szansa że się pojawi?? [emoji3525]
Trzymam mocno kciuki, i dawaj znać jak tam poszłoWczoraj beta była niższa, ja byłam z podobną betą tydzień temu i nie było zarodka jeszcze, nie ma co panikować, za tydzień na pewno będzie. Ja idę dzisiaj i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze [emoji846]
Następnym razem jak będę narzekać, że nie mam objawów to proszę mnie kopnąć.. Właśnie zaliczyłam pierwsze wymioty i wolę już chyba tą wersję bezobjawową [emoji23][emoji23]
Dziewczyny ja niestety muszę się z wami pożegnać. Szkoda że nie dotrwamy razem do końca. Życzę wam dużo zdrowka i szczęśliwego porodu ja już jestem po zabiegu , dość mocno mnie brzuch boli ale przynajmniej nie musiałam popłynąć tabletek i patrzeć na to wszystko . Dziękuję za słowa wsparcia kochane