M
madziejkaa359
Gość
Udało mi się dodzwonić i Pani wcisnęła mnie na dzisiaj na 13 [emoji2296]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Daj znać [emoji846][emoji3059]Udało mi się dodzwonić i Pani wcisnęła mnie na dzisiaj na 13 [emoji2296]
Przykro mi ...moze jeszcze się pojawi zarodek [emoji849] ... moze byla późniejsza implantacja albo co [emoji849]U mnie niestety złe wiadomości. Usg wykazało puste jajo płodowe. Pęcherzyk ciazowy duży i lekarz mówi, ze w 6+2 powinno już coś w nim być a nie ma nic. W poniedziałek jeszcze kontrola, ale skierowanie do szpitala już mam. [emoji3525] Zobacz załącznik 1220776
No pięknie, masz szczęście, że się udałoUdało mi się dodzwonić i Pani wcisnęła mnie na dzisiaj na 13 [emoji2296]
Mówią, że głupi ma zawsze szczęścieNo pięknie, masz szczęście, że się udało[emoji1]
Napisz co po wizycie.
Ja już po wizycie..
Mojemu kropkowi bije serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Termin z OM 22.08.2021
Termin z USG 21.08.2021 w urodziny mojego..
Więc wszystko jest zgodne z ostatnim terminem @
Zobacz załącznik 1220764
U mnie niestety złe wiadomości. Usg wykazało puste jajo płodowe. Pęcherzyk ciazowy duży i lekarz mówi, ze w 6+2 powinno już coś w nim być a nie ma nic. W poniedziałek jeszcze kontrola, ale skierowanie do szpitala już mam. [emoji3525] Zobacz załącznik 1220776
Ja 6+2 nic nie miałam w pęcherzyku a 8 + 2 był zarodek - co prawda umarł w 7 tyg ale był- więc czekajU mnie niestety złe wiadomości. Usg wykazało puste jajo płodowe. Pęcherzyk ciazowy duży i lekarz mówi, ze w 6+2 powinno już coś w nim być a nie ma nic. W poniedziałek jeszcze kontrola, ale skierowanie do szpitala już mam. [emoji3525] Zobacz załącznik 1220776
U mnie niestety złe wiadomości. Usg wykazało puste jajo płodowe. Pęcherzyk ciazowy duży i lekarz mówi, ze w 6+2 powinno już coś w nim być a nie ma nic. W poniedziałek jeszcze kontrola, ale skierowanie do szpitala już mam. [emoji3525] Zobacz załącznik 1220776
ja już teraz mam trochę mniejsze te bóle. Jestem gdzieś w 7tc. Nie są one jednak długotrwałe, raz kiedyś zaboli.. mi ginekolog mówiła, ze bóle jak na okres są zupełnie normalne w ciąży. Mówiła tylko, ze jeśli będzie bardzo bolesne to trzeba udać się do lekarzaDziewczyny czy was też boli podbrzusze jak na okres? Czy takie bóle macie długotrwałe? Jeśli tak to w którym tygodniu? Martwie się o te moje bóle...
gratulujęJa już po wizycie..
Mojemu kropkowi bije serduszko
Termin z OM 22.08.2021
Termin z USG 21.08.2021 w urodziny mojego..
Więc wszystko jest zgodne z ostatnim terminem @
Zobacz załącznik 1220764
może warto faktycznie poczekać chwile dłużej niż do poniedziałku tak jak mówią Dziewczyny? Ja chyba bym poczekała.U mnie niestety złe wiadomości. Usg wykazało puste jajo płodowe. Pęcherzyk ciazowy duży i lekarz mówi, ze w 6+2 powinno już coś w nim być a nie ma nic. W poniedziałek jeszcze kontrola, ale skierowanie do szpitala już mam. [emoji3525] Zobacz załącznik 1220776