reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Ja juz po endokrynologu, wchodzę na dawkę 137 i za miesiąc kontrola i to właściwie tyle. Poza tym właśnie od wczoraj mam takie jakby mdlosci, zwłaszcza po jakimś większym posiłku jak np obiad i wrócił bol piersi

reklama
Ja nie pomogę, bo my się wstrzymaliśmy na razie... Czekamy do II trymestru..
My tez się wstrzymujemy ze stosunkiem.
Dziewczyny z innej beczki.
Czy uważacie bardzo na to co jecie.
Mam na myśli wędzona szynke, przez święta nie tknęłam, bo podobno nie wolno? A wędzony łosoś?

Dziękuje Ci bardzo za odpowiedź. To byłby jakiś cud jakby się pojawiło wszystko. Lekarz mówił, ze jest cień szansy, ale przy tej wielkości pęcherzyka nie nastawialby się aż tak. Mam przyjść w poniedziałek lub wtorek, więc chyba pojde lepiej we wtorek.
Musisz wierzyć że będzie dobrze ❤️❤️
Tule Cie i przesyłam masę pozytywnej energii ❤️❤️

Mam na myśli wędzona szynke, przez święta nie tknęłam, bo podobno nie wolno? A wędzony łosoś?
My też się wstrzymujemy... W szczególności po tych przebojach.

Ja uważam na standardowe rzeczy : kawa, alkohol, surowe mięsa i ryby,sery plesniowe.

Resztę normalnie pałaszuje [emoji2]
Dziś na obiad serwuje żurek - który niby jest ciężkostrawny ale no muszę [emoji2]

Wow podziwiam wstrzemięźliwość, u mnie bez zmian w tym temacie. A jeśli chodzi o jedzenie to uważam bardzo, nic wędzonego nie jem, wędzonego łososia też nie, chociaż lubię. Wszystko dokładnie myję i mój jedyny problem to ograniczenie czarnej herbaty.

ale mnie teraz zestresowałas ta wędzona szynkę.. jadłam w swieta.. w pierwszej ciąży tez. Nie przyszło mi do głowy, ze może nie wolno?
Ser pleśniowy z mleka pasteryzowanego jak najbardziej można.

Ja tez się wstrzymuje ku rozpaczy męża, ale nie strachu, a ze względu na mdłości, które mnie dopadły :)

reklama
Do góry