reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Dziewczyny zaraz idę na 2 wizytę😍 trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

Wczoraj miałam straszny napad migreny, myślałam że zaraz zacznę walić głową w ścianę. Czy wy też zmagacie się z migrena w ciąży? Jak sobie radzicie?
Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bólu:(

reklama
Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bólu:(
Mój mąż wczoraj to w nocy już do lekarza dzwonił, nie mogłam paracetamolu połknąć i doradził w syropie dla dzieci. Poza tym powiedział, że we wczesnej ciąży nic więcej mi nie pomoże. 😐 Ja jeszcze okłady zimne robi i masaż karku.

Mnie piersi w ogóle nie bolą.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20 :)

Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.

reklama
Mnie piersi w ogóle nie bolą.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20 :)

Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.
Chyba nie będziesz ostatnia bo któraś dziewczyna pisała że ma na 20.50😉

Do góry