reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Dziewczyny zaraz idę na 2 wizytę😍 trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.

Wczoraj miałam straszny napad migreny, myślałam że zaraz zacznę walić głową w ścianę. Czy wy też zmagacie się z migrena w ciąży? Jak sobie radzicie?
Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bólu:(

reklama
Ja w tamtym tygodniu dzień w dzień bolała mnie strasznie głowa... Położyłam się i przeleżałam ten ból. Jednego dnia ustąpiło po godzinie,dwóch, a drugiego dnia to nic nie przestało, dopiero rano kolejnego dnia obudziłam się bez bólu:(
Mój mąż wczoraj to w nocy już do lekarza dzwonił, nie mogłam paracetamolu połknąć i doradził w syropie dla dzieci. Poza tym powiedział, że we wczesnej ciąży nic więcej mi nie pomoże. 😐 Ja jeszcze okłady zimne robi i masaż karku.

Mnie piersi w ogóle nie bolą.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20 :)

Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.

reklama
Mnie piersi w ogóle nie bolą.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja chyba zamknę dzisiejsza listę, bo mam aż o 20 :)

Bardziej niż tego co zobaczę na usg obawiam się samego przebiegu ciąży, która z góry jest podwyższonego ryzyka ze względu na niedawne cc. Na szczęście będzie prowadził mnie lekarz, który mnie ciął, i który zrobi mam nadzieję kolejne cięcie.
Chyba nie będziesz ostatnia bo któraś dziewczyna pisała że ma na 20.50😉

Do góry