reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej 😀 co tam cicho? Jak tam się czujecie w ten niedzielny dzień ? U mnie od samego rana czuje okropna pełność w podbrzuszu. 😔
Hej ☺️ U mnie jest dzisiaj typowa leniwa niedziela. Oglądamy z narzeczonym serial, później jakiś spacer z psiakiem. A moje samopoczucie jest okej tylko brak apetytu.
Chciałam Was jeszcze zapytać dziewczyny jakie witaminy polecacie? Ja na razie stosuje mama dha premium +, ale może macie coś innego?

Hej! U mnie w sumie nic nowego, nowych objawów brak, samopoczucie super :) Ja obecnie biore tylko kwas foliowy. Witaminy itd. płód powinien otrzymać przede wszystkim z naszej dobrze zbilansowanej diety, nie z suplementów.

Dziewczyny macie już za sobą pierwsza wizytę? Jak się do niej przygotować. Co mieć? Jestem totalnie zielona. Jutro i w środę zrobię betę, a do lekarza postaram się dostać przed świetami jakoś. Jak na razie z aplikacji wychodzi 5t1d.
Kilka dni temu zaczęłam nowe opakowanie femibion 0, nie liczyłam na ciąże wiec mam całe opakowanie prawie, mogę dokończyć do końca ? Czy kupić od razu femibion 1?

Nie musisz mieć niczego na pierwsza wizyte, lekarz zleci potrzebne badania w trakcie wizyty. Wystarczy pamiętać, kiedy była ostatnia miesiaczka, a z reszta to lekarz zada Ci odpowiednie pytania.

reklama
U mnie też bez zmian, tylko strasznie mi się chce spać... Niestety nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam dużo spraw do ogarnięcia na jutro 🙄 no i od jutra wracam do biura, teraz miałam zdalną więc mogłam sobie rozłożyć prace tak jak chciałam. Zobaczymy jak to będzie od jutra. Nie mogę się doczekać już wizyty u mojej ginekolog, a do piątku jeszcze troszkę czasu zostało... Byle do piątku 😀

Do góry