Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie też wczoraj taka kropeczka była... U mnie termin na 12 sierpniaHej wczoraj byłam na wizycie bo okropnie bolał mnie lewy jajnik i ginekolog kazał mi przyjechać. Na szczęście wszystko dobrze. Już widać mała kropeczke a termin na 15 sierpnia
Mnie też od wczoraj boli jajnik! Co lekarz na to powiedział? Ja miałam wczoraj rano wizytę i było wszystko w porzadku.Hej wczoraj byłam na wizycie bo okropnie bolał mnie lewy jajnik i ginekolog kazał mi przyjechać. Na szczęście wszystko dobrze. Już widać mała kropeczke a termin na 15 sierpnia
Ja również czuję jajnik, w poprzedniej ciąży też mnie bolały. Najprawdopodobniej tak odczuwa się rozciąganie więzadeł, na USG było wszystko ok. Z czasem ten ból przechodził u mnie w takie intensywne kłucia.Mnie też od wczoraj boli jajnik! Co lekarz na to powiedział? Ja miałam wczoraj rano wizytę i było wszystko w porzadku.
Jajnik czysty bez torbieli. Więc mówi że nie czym się martwić. Po mału wszystko się rozciąga więc może boleć. I że nie zawsze bolą oby dwa jajniki przeważnie jeden.Mnie też od wczoraj boli jajnik! Co lekarz na to powiedział? Ja miałam wczoraj rano wizytę i było wszystko w porzadku.
No to kropeczki już są teraz tylko czekać na serduszkou mnie też wczoraj taka kropeczka była... U mnie termin na 12 sierpnia
Ja w pierwszej ciąży kremowanie zaczęłam od praktycznie początku i niestety, ale rozstępy się pojawiły nic nie pomogło [emoji24][emoji24]moim zdaniem to czy będziemy je mieć, czy nie to zależy od genów. Razem z siostrą mamy w tych samych miejscach po ciąży.Dziewczyny A czy kremujecie już wasze brzuszki? Ja już zaczynam, w pierwszej ciąży udało mi się wyjść bez żadnego rozstępu więc w tej też wolałabym nie mieć
Ja w poprzedniej używałam na początku maścią z apteki na rozstępy niestety bardziej mnie po tym swedziala skóra. I starczył tylko balsam. Na brzuchu nie mam ani jednego ale za to na piersiach pełnoJa w pierwszej ciąży kremowanie zaczęłam od praktycznie początku i niestety, ale rozstępy się pojawiły nic nie pomogło [emoji24][emoji24]moim zdaniem to czy będziemy je mieć, czy nie to zależy od genów. Razem z siostrą mamy w tych samych miejscach po ciąży.
Moja mama ma, moja siostra nie, zobaczymy co bedzie ze mna ale ja i tak zawsze uzywam balsamu, wiec tym bardziej teraz.Ja w pierwszej ciąży kremowanie zaczęłam od praktycznie początku i niestety, ale rozstępy się pojawiły nic nie pomogło [emoji24][emoji24]moim zdaniem to czy będziemy je mieć, czy nie to zależy od genów. Razem z siostrą mamy w tych samych miejscach po ciąży.