reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej :) wczoraj byłam na wizycie bo okropnie bolał mnie lewy jajnik i ginekolog kazał mi przyjechać. Na szczęście wszystko dobrze. Już widać mała kropeczke a termin na 15 sierpnia 🥰

Załączniki

• IMG20201209145256.jpg
    IMG20201209145256.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 126
reklama
Hej :) wczoraj byłam na wizycie bo okropnie bolał mnie lewy jajnik i ginekolog kazał mi przyjechać. Na szczęście wszystko dobrze. Już widać mała kropeczke a termin na 15 sierpnia 🥰
Mnie też od wczoraj boli jajnik! Co lekarz na to powiedział? Ja miałam wczoraj rano wizytę i było wszystko w porzadku.

Mnie też od wczoraj boli jajnik! Co lekarz na to powiedział? Ja miałam wczoraj rano wizytę i było wszystko w porzadku.
Ja również czuję jajnik, w poprzedniej ciąży też mnie bolały. Najprawdopodobniej tak odczuwa się rozciąganie więzadeł, na USG było wszystko ok. Z czasem ten ból przechodził u mnie w takie intensywne kłucia.

Dziewczyny A czy kremujecie już wasze brzuszki? Ja już zaczynam, w pierwszej ciąży udało mi się wyjść bez żadnego rozstępu więc w tej też wolałabym nie mieć;)
Ja w pierwszej ciąży kremowanie zaczęłam od praktycznie początku i niestety, ale rozstępy się pojawiły nic nie pomogło [emoji24][emoji24]moim zdaniem to czy będziemy je mieć, czy nie to zależy od genów. Razem z siostrą mamy w tych samych miejscach po ciąży.

Ja w pierwszej ciąży kremowanie zaczęłam od praktycznie początku i niestety, ale rozstępy się pojawiły nic nie pomogło [emoji24][emoji24]moim zdaniem to czy będziemy je mieć, czy nie to zależy od genów. Razem z siostrą mamy w tych samych miejscach po ciąży.
Ja w poprzedniej używałam na początku maścią z apteki na rozstępy niestety bardziej mnie po tym swedziala skóra. I starczył tylko balsam. Na brzuchu nie mam ani jednego ale za to na piersiach pełno

Moja mama ma, moja siostra nie, zobaczymy co bedzie ze mna ;) ale ja i tak zawsze uzywam balsamu, wiec tym bardziej teraz.

reklama
Dziewczyny, testowanie dopiero przede mną. Dziś 25 dc. Bardzo duża ilość gęstego białego śluzu, wręcz z niteczkami. Kłucie prawego jajnika, z którego była owulacja (monitoring). Pobolewanie jak na miesiączkę. Ech ten kobiecy organizm...

Do góry