reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej dziewczyny! Czy Wy też macie takie dziwne uczucie wilgoci w środku? Dzisiaj tez zrobiłam drugi test i kreska jest zdecydowanie ciemniejsza. Mam nadzieje, że to dobry znak. Jutro idę do ginekologa to się okaże czy wszystko jest dobrze.

reklama
z ciekawości zadzwoniłam dzisiaj do przychodni przy szpitalu w którym chce rodzic, na kiedy jest termin do ginekologa na NFZ. Pani doktor może mnie przyjąć na pierwsza wizytę 29 stycznia. Także tego :D

Ja mam pierwszą wizytę dopiero 15.12. Co do objawow- bardzo bolące piersi i zmęczenie. No i czasem jakieś delikatne bóle podbrzusza.

Ja mam pierwszą wizytę dopiero 15.12. Co do objawow- bardzo bolące piersi i zmęczenie. No i czasem jakieś delikatne bóle podbrzusza.

z ciekawości zadzwoniłam dzisiaj do przychodni przy szpitalu w którym chce rodzic, na kiedy jest termin do ginekologa na NFZ. Pani doktor może mnie przyjąć na pierwsza wizytę 29 stycznia. Także tego :D
Chyba bym zwariowała jeśli miała bym czekać do 29 stycznia 😃
Nie no ja z góry założyłam że idę prywatnie, więc liczę się z tym że trochę na badania się wyda

Moja beta jeszcze nie przyszła, ale u mnie to zawsze późno wyniki przychodzą.. myślę, czy iść w tym tygodniu do ginekologa, czy w połowie grudnia dopiero.

Witam się z Wami serdecznie 🙂 dwie kreseczki podwójnie sprawdzone są, a apka pokazuje termin na 6 sierpnia 😊
Oprócz uczucia rozpierania w piersiach nie mam żadnych dolegliwości. O ciąży wie małżon i syn. Obaj bardzo się cieszą. A reszta najbliższej rodziny dowie się przy choince.
Chciałabym bardzo prowadzić ciążę w przychodni przyszpitalnej. Przy pierwszej ciąży wyszło mi to na dobre. Ciekawe jak z terminami 🤔
Fajnie, że zbiera się tu spora grupka, będzie nam raźniej 🙋

Ale powiedziałaś że masz pozytywny i jesteś w ciąży i chcesz potwierdzić? Bo oni wtedy muszą Cię szybciej przyjąć i nawet na NFZ musi się znaleźć szybszy termin 😂

reklama
Witam się z Wami serdecznie 🙂 dwie kreseczki podwójnie sprawdzone są, a apka pokazuje termin na 6 sierpnia 😊
Oprócz uczucia rozpierania w piersiach nie mam żadnych dolegliwości. O ciąży wie małżon i syn. Obaj bardzo się cieszą. A reszta najbliższej rodziny dowie się przy choince.
Chciałabym bardzo prowadzić ciążę w przychodni przyszpitalnej. Przy pierwszej ciąży wyszło mi to na dobre. Ciekawe jak z terminami 🤔
Fajnie, że zbiera się tu spora grupka, będzie nam raźniej 🙋
Mi też apka pokazuje 6 sierpnia ale sama już nie wiem czy w to wierzę 😄 z ciekawości zainstalowałam kilka i każda inaczej 😂

Do góry