reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Idzie dzisiaj ktoras z Was na bete? A może któraś wybiera się w środę? Ja dzisiaj nie dam rady ale w środę bym chętnie poszla [emoji85]

Ja właśnie nie wiem. Byłam już 2 razy i w czw. Mam gina. Ale kusi żeby iść...
Ja właśnie nie umówiłam jeszcze wizyty:/ ogolnie ciężko mi zgrać plan zajęć z dniami w których przyjmuje moja ginekolog a poza tym ona i tak kazała mi się pokazać dopiero w 6 tygodniu, dzisiaj mam 4+6 l, czyli pewnie jeszcze z tydzień czekania.

Ja właśnie nie umówiłam jeszcze wizyty:/ ogolnie ciężko mi zgrać plan zajęć z dniami w których przyjmuje moja ginekolog a poza tym ona i tak kazała mi się pokazać dopiero w 6 tygodniu, dzisiaj mam 4+6 l, czyli pewnie jeszcze z tydzień czekania.
Tak, teraz pewnie nic nie będzie widać. Ja idę kontrolnie bo biorę duphaston i acard. Zobaczymy co powie gin 😊

reklama
Ja idę w środę do gina. Wg aplikacji będzie to 7+2. Bety nie robiłam, więc totalnie nie wiem co mnie czeka :) a powiedzcie jak wygląda kwestia tych pierwszych zleconych badań. Chcę prowadzić ciążę prywatnie, ale rodzić w szpitalu publicznym - mój lekarz tam nie pracuje. Dodatkowo mam Medicover i część badań czy USG mogę robić tam za darmo. Czy jak dostanę np. zlecenie na betę czy HIV to mogę to zrobić w medicoverze mimo, że mam skierowanie od prywatnego lekarza? Czy mogę zrobić na NFZ? Czy jak dojdzie do porodu to mogę normalnie jechać do szpitala publicznego? Jestem zielona w tym temacie.

Do góry