Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie nie wiem. Byłam już 2 razy i w czw. Mam gina. Ale kusi żeby iść...Idzie dzisiaj ktoras z Was na bete? A może któraś wybiera się w środę? Ja dzisiaj nie dam rady ale w środę bym chętnie poszla [emoji85]
Ja właśnie nie umówiłam jeszcze wizyty:/ ogolnie ciężko mi zgrać plan zajęć z dniami w których przyjmuje moja ginekolog a poza tym ona i tak kazała mi się pokazać dopiero w 6 tygodniu, dzisiaj mam 4+6 l, czyli pewnie jeszcze z tydzień czekania.Ja właśnie nie wiem. Byłam już 2 razy i w czw. Mam gina. Ale kusi żeby iść...
Ja byłamIdzie dzisiaj ktoras z Was na bete? A może któraś wybiera się w środę? Ja dzisiaj nie dam rady ale w środę bym chętnie poszla [emoji85]
Tak, teraz pewnie nic nie będzie widać. Ja idę kontrolnie bo biorę duphaston i acard. Zobaczymy co powie ginJa właśnie nie umówiłam jeszcze wizyty:/ ogolnie ciężko mi zgrać plan zajęć z dniami w których przyjmuje moja ginekolog a poza tym ona i tak kazała mi się pokazać dopiero w 6 tygodniu, dzisiaj mam 4+6 l, czyli pewnie jeszcze z tydzień czekania.