reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Cześć dziewczyny, po cichu do Was dołączę, chociaż cały czas drżę z niepokoju. Z pierwszej ciąży mam śliczna córeczkę, druga ciąża biochemiczna w maju tego roku :( teraz beta 32c 155, 34dc 420, więc rośnie ładnie, ale boję się że wartości małe. Jutro po pracy zrobię znowu, bardzo chciałabym, żeby było dobrze :)

reklama
Ja mialam 28 pazdziernika. Wychodzi ukonczony 4 tydzien i 5 dni. Dziewczyny bola Was pachwiny?
Mnie nic nie boli
Cześć dziewczyny, po cichu do Was dołączę, chociaż cały czas drżę z niepokoju. Z pierwszej ciąży mam śliczna córeczkę, druga ciąża biochemiczna w maju tego roku :( teraz beta 32c 155, 34dc 420, więc rośnie ładnie, ale boję się że wartości małe. Jutro po pracy zrobię znowu, bardzo chciałabym, żeby było dobrze :)
ja też jutro powtarzam betę :)

Hej, też nieśmiało dołączam. OM 28.10. Pierwszy test zrobiłam przed terminem miesiączki, negatywny (było za szybko, miałam opóźniona owulacje - byłam u gina na obserwacji cyklu). W dzień przewidywanego okresu dostałam lekkich plamień a 2 dni później zrobiłam test bo coś nie nadchodził. No i pozytywny ❤️ Zawsze miałam dzień przed okresem plamienia a teraz trwały kilka dni. Zrobiłam betę, pierwsza 81, po dwóch dniach 235. Z objawów to powiększone, bolące piersi i przelewanie się w brzuchu. Wizytę u gina mam na 3.12 😊 Mam 26 lat, brak dzieci i zaczynam z wagą 48 kg. Jestem aktywna i ćwiczę ale postanowiłam przez plamienia wstrzymać się z ćwiczeniami aż do wizyty u gina.

W pierwszej ciąży pachwiny mnie bolały bardzo. Co do przyrostów bhcg. Wtedy miałam dużo większe wartości niż teraz, ale przyrost ten sam :) mi termin z USG wyszedł 31/7 ale zostaje tutaj:)

Widzę że praktycznie większość z nas miała podobnie dostać miesiączkę. Ja 29.10 🙂 i właściwie 1 test wykonałam przed spodziewana miesiączka bo narzeczony miał mieć seminogram robiony i uznałam że szkoda by było wydać tyle pieniędzy na badanie jeśli jednak się udało! Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie kiedy na teście zobaczyłam naprawdę bardzo mocna 2 kreskę! 😃

Dziewczyny czy zauwazylyscie juz jakieś zmiany w wadze? To może dziwne pytanie, bo mamy dopiero początek ale ja zdążyłam schudnąć juz kilogram w tym tygodniu chociaz jem normalnie :/

reklama
Do góry