reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

❤Kochane sierpniowki 2021 ❤
życzymy wam wszystkiego dobrego na najbliższe miesiące
Spokojnych dni, bez mdlosci i dolegliwości 💙🧡 wzruszen przy usg, pierwszych kopniaczkach oraz szczęśliwych rozwiązań
Życzymy MY Sierpniowki 2020 🧡💙

przepraszam za wtargnięcie ale miło się zrobiło na duszy widząc napis Sierpień 🍀
Ech...oby się spełniły ❤️

reklama
Cześć dziewczyny! Bardzo Wam gratuluję i nieśmiało witam się z Wami w sierpniowych mamach, dzisiaj lecę na bete sprawdzić jak przyrost, mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze [emoji51] w poniedziałek beta 21.7, u mnie wypada 4 tydzień.

reklama
Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę i ja, chociaż nie wiem jeszcze na kiedy przypadnie mi termin porodu, bo wychodzi przełom lipca/sierpnia.
Kiedy miałyście OM i na kiedy macie termin porodu?
U mnie 20 października OM, ale ostatni cykl był bardzo długi bo trwał 42 dni.
Według OM mam teraz 6 tydzień, ale nie wiem czy owu się nie przesunęła i w tym cyklu.
Wizytę u lekarza mam na 3.12, czyli teoretycznie w 7 tygodniu, bo chciałabym, żeby było już coś widać.
Bety nie robiłam. Robiłam test 28 dnia cyklu- negatywny, powtórzyłam 32 dnia cyklu- wszystkie pozytywne.

Do góry