reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę i ja, chociaż nie wiem jeszcze na kiedy przypadnie mi termin porodu, bo wychodzi przełom lipca/sierpnia.
Kiedy miałyście OM i na kiedy macie termin porodu?
U mnie 20 października OM, ale ostatni cykl był bardzo długi bo trwał 42 dni.
Według OM mam teraz 6 tydzień, ale nie wiem czy owu się nie przesunęła i w tym cyklu.
Wizytę u lekarza mam na 3.12, czyli teoretycznie w 7 tygodniu, bo chciałabym, żeby było już coś widać.
Bety nie robiłam. Robiłam test 28 dnia cyklu- negatywny, powtórzyłam 32 dnia cyklu- wszystkie pozytywne.
Mi przypada na 1 sierpnia. Ale też wizyta powie prawdę😉nawet jak będzie koniec lipca to już tu zostanę.

reklama
Cześć Dziewczyny,
chyba dołączę i ja, chociaż nie wiem jeszcze na kiedy przypadnie mi termin porodu, bo wychodzi przełom lipca/sierpnia.
Kiedy miałyście OM i na kiedy macie termin porodu?
U mnie 20 października OM, ale ostatni cykl był bardzo długi bo trwał 42 dni.
Według OM mam teraz 6 tydzień, ale nie wiem czy owu się nie przesunęła i w tym cyklu.
Wizytę u lekarza mam na 3.12, czyli teoretycznie w 7 tygodniu, bo chciałabym, żeby było już coś widać.
Bety nie robiłam. Robiłam test 28 dnia cyklu- negatywny, powtórzyłam 32 dnia cyklu- wszystkie pozytywne.
Hej! Gratuluję! :) Mi termin porodu przypada na 2 sierpnia, ostatnia miesiączkę mialam 27 października, według monitoringu pecherzyk pekl 13 listopada. Testy wszystkie pozytywne ale czekam na dzisiejszy wynik bety, żeby zobaczyć czy jest przyrost

Zapomnialam powiedzieć że chce mi się jeszcze spac i na dłuższą metę troche się męczę. Tylko z tym spaniem to raczej kwestia tego ze nie spie w nocy. Ogólnie stresuje się czy będzie przyrost i jak to się potoczy [emoji57]
Ja bardzo dużo pije i bardzo dużo siusiam :) Z tą sennością to miałam takie 2 dni może. Ja stresuję się już wszystkim... Nawet tym ile przytyje. Z jaką wagą zaczynacie ciążę?

reklama
Ja bardzo dużo pije i bardzo dużo siusiam :) Z tą sennością to miałam takie 2 dni może. Ja stresuję się już wszystkim... Nawet tym ile przytyje. Z jaką wagą zaczynacie ciążę?
U mnie 62.5 startowa. W pierwszej ciazy przytyłam 30 kg [emoji85] i na pewno nie chce teraz tego powtórzyć. A jak u Ciebie?

Do góry