reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Zdrowej. Ale moja zdrowa nie była. Myślałam że jasno napisałam. Żaden lekarz ot tak sobie na ładne oczy leków nie daje. 4 strona już o tym idzie.

Jak ktoś latami się leczy to chyba logiczne że raczej zdrowy nie jest i coś dolega w tej kwestii tak więc nie wiem. Pytała się Pani odpowiadałam. Nigdzie nie napisałam że mialam zdrowa ciążę. I tym bardziej że ta taka będzie...

I tak. Zgodzę że zdrowy zarodek. Przy hormonach w normie tak.
Ale zdrowy zarodek przy niedomodze lutealnej niestety poleci. Po to jest progesteron właśnie dawkowany

No widzisz a moj lekarz mowi ze progesteron nie ma wplywu. I komu wierzyc? Jeden lekarz dalby mi heparyne i acard, drugi sam acard. Sama nie wiem kto ma racje.

No widzisz a moj lekarz mowi ze progesteron nie ma wplywu. I komu wierzyc? Jeden lekarz dalby mi heparyne i acard, drugi sam acard. Sama nie wiem kto ma racje.

Progesteron ma ogromny wpływ na ciążę także proponuję zmienić lekarza 🙂

@Stara Pierwiastka Pani życzę powodzenia i spokojnej ciazy. Doskonale rozumiem Pani podejście. Dobry lekarz to podstawa ❤️

reklama
❤Kochane sierpniowki 2021 ❤
życzymy wam wszystkiego dobrego na najbliższe miesiące
Spokojnych dni, bez mdlosci i dolegliwości 💙🧡 wzruszen przy usg, pierwszych kopniaczkach oraz szczęśliwych rozwiązań
Życzymy MY Sierpniowki 2020 🧡💙

przepraszam za wtargnięcie ale miło się zrobiło na duszy widząc napis Sierpień 🍀

Do góry