Ja na swoja betę czekałam ostatnio 1,5 dnia :/ stres okropnyEwidentnie mam dzis pecha...najpierw zawiesil sie system w labo...i czekalam pol godziny. A potem okazalo sie ze sprzet tez padł i wyniki moga byc dopiero jutro
reklama
Najgorsze jest to czekanie! To takie cwiczenie cierpliwosci! Ale macierzynstwo to chyba wieczne czekanie...a przynajmniej tak.mi sie kojarzy.... najpierw czekasz na te 2 kreski. Potem na wizyte u lekarza i bicie serdyszka. Potem na porod. Na pierwsze slowa. Kroki. 1 klasa..1 dziewczyna/chlopak... cele życie rodzica to oczeliwanieJa na swoja betę czekałam ostatnio 1,5 dnia :/ stres okropny
MaWi
Fanka BB :)
Dzień dobry Dziewczyny! Mam nadzieję, że zagoszczę tu na stałe, jednak na razie tylko tak niesmiało przeglądam Wasze wpisy. Wszystkim serdecznie gratuluję i trzymam mocno kciuki za pomyślny rozwój wydarzen U mnie bardzo kiepsko z cierpliwością, więc wczoraj zatestowałam (25 dzien - 28 dniowego cyklu) - wszystkie 3 testy pozytywne, co przeczuwalam bo juz od jakiegos tygodnia czulam się "inaczej". Dzisiaj z rana poszłam na betę. Czy któraś z Was robiła badania tak wcześnie? Jakie miałyscie wyniki około 26 dc? Chiałam odczekac do dnia spodziewanej miesiaczki, zeby wlasnie nie swirowac z niepokoju tak jak teraz... ale coz... nie wyszlo
PS: Przyznaję, ze nie przebrnęłam jeszcze przez wszystkie posty w wątku, ale nadrobię
PS: Przyznaję, ze nie przebrnęłam jeszcze przez wszystkie posty w wątku, ale nadrobię
kruszynka22
Zaangażowana w BB
Witam się z wami na razie nieśmiało... Jestem po terminie misiaczki, testowałam-bladziutka kreska na teście... Mam 7letniego syna, później 3 poronienia, nie znam przyczyny... Ogólne badania ok... W środę ginekolog... Zobaczymy czy tym razem się uda...
Eukaliptus
Ja też się przywitam, nadrobiłam 56 stron Dwie kreski pojawiły się trochę przypadkowo, nie spodziewałam się. Mam problemy z gospodarką hormonalną, cykle bezowulacyjne, we wrześniu miesiączka wywoływana duphastonem... W poprzednim cyklu znowu bez miesiączki, zrobiłam w razie czego test - negatywny. Więc stwierdzilam, że będzie ciężko i pewnie będzie trzeba stymulować owulację. I w ten piątek zrobiłam test tak asekuracyjnie i nie mogłam uwierzyć, że pojawiły się 2 kreski. Zrobiłam betę - 1350. U lekarza byłam w sobotę - jest mały pęcherzyk ciążowy w macicy i bardzo duży prawy jajnik (wg lekarza wygląda jak po hiperstylumacji...). Powiedział, że może być wszystko ok, ale mam oznaczyć betę we wtorek (jutro), bo trzeba mieć z tyłu głowy ciążę ektopową. Kolejną wizytę u ginekologa mam 19.12. Czuję się dobrze, ale pobolewa mnie okolica jajnika.
A nie robiłaś badań? Po dwóch poronieniach to już chyba sie “należy”?Witam się z wami na razie nieśmiało... Jestem po terminie misiaczki, testowałam-bladziutka kreska na teście... Mam 7letniego syna, później 3 poronienia, nie znam przyczyny... Ogólne badania ok... W środę ginekolog... Zobaczymy czy tym razem się uda...
Pełna nadzieji
U mnie było identycznie [emoji846] najpierw test, 2 kreski dość intensywne od razu, beta nastepnego dnia w okolicach 500 i powtórna ponad 1000 po 48 h [emoji2]Dzień dobry Dziewczyny! Mam nadzieję, że zagoszczę tu na stałe, jednak na razie tylko tak niesmiało przeglądam Wasze wpisy. Wszystkim serdecznie gratuluję i trzymam mocno kciuki za pomyślny rozwój wydarzen U mnie bardzo kiepsko z cierpliwością, więc wczoraj zatestowałam (25 dzien - 28 dniowego cyklu) - wszystkie 3 testy pozytywne, co przeczuwalam bo juz od jakiegos tygodnia czulam się "inaczej". Dzisiaj z rana poszłam na betę. Czy któraś z Was robiła badania tak wcześnie? Jakie miałyscie wyniki około 26 dc? Chiałam odczekac do dnia spodziewanej miesiaczki, zeby wlasnie nie swirowac z niepokoju tak jak teraz... ale coz... nie wyszlo
Cykle 28 dniowe [emoji846]
Dziś moja wizyta u ginekologa!
Trzymajcie kciuki!
reklama
kruszynka22
Zaangażowana w BB
robiłam... Wszystko jest w normieA nie robiłaś badań? Po dwóch poronieniach to już chyba sie “należy”?