Jest takie powiedzenie, ciąża to nie matematyka. Poza tym zależy też kto na jakim sprzęcie robi USG.Takiej prawdy objawionej ze jeli beta byla 2550 w poniedzialek gdyby rosl powinno byc serduszko juz. Gdyby rosla prawidłowo.
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Czesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]
Dzien dobry w poniedziałkowy poranek. Pozwólcie że i ja do wątku dołącze chociaz testuję dopiero za jakąś godzinę (lecę na bete).
Okres spoznia mi sie juz 7 dzien a zawsze mam jak w zegarku.... wiec mam nadzieje ze to ciąża(niespodziewana ale jednak ciąża) a nie jakas inna dolegliwość zdrowotna.... robilam test w pierwsze dzien spodziewanego okresu ale byl negatywny.... podejrzewam przesuniecie owulacji i stad ten negatyw bo po prostu za wczesnie bylo na płytkowy....
Po za bolem brzucha jak na okres nie mam zadnych dolegliwosci....W OGOLE
a doswiadczenie w ich obserwacji juz mam...( 2 synów) moze tym razem bedzie corka i stad brak objawow....
Dziewczyny prosze o mentalne trzymanie kciukow za pozytywny test! Bo jestem przerażona ze to moze byc cos innego
Okres spoznia mi sie juz 7 dzien a zawsze mam jak w zegarku.... wiec mam nadzieje ze to ciąża(niespodziewana ale jednak ciąża) a nie jakas inna dolegliwość zdrowotna.... robilam test w pierwsze dzien spodziewanego okresu ale byl negatywny.... podejrzewam przesuniecie owulacji i stad ten negatyw bo po prostu za wczesnie bylo na płytkowy....
Po za bolem brzucha jak na okres nie mam zadnych dolegliwosci....W OGOLE
a doswiadczenie w ich obserwacji juz mam...( 2 synów) moze tym razem bedzie corka i stad brak objawow....
Dziewczyny prosze o mentalne trzymanie kciukow za pozytywny test! Bo jestem przerażona ze to moze byc cos innego
Witam i ja. Trzymam kciuki, i również trzymajcie za mnie, dzisiaj test negatyw, i brzuch jak na okres ewidentnie. Ale poza tym ból piersi, swędzenie bardziej. Nie wiem, czy aż tak mi się pozmieniało przed okresem, co miesiąc objawy ciąży robię zaraz betę, będę miała pewność chociażwitam i trzymam kciuki w takim razie daj znać
laurelle
Fanka BB :)
U mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...Czesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]
Niestety początki ciazy sa trudne.... zreszta koncowki tez najlepsze nie są..... trzeba przeżyć. Przelezec....przemeczyc..... innego wyjscia ani ratunku nie maU mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...
Bluey.An
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Ja dzisiaj zostałam w domu,ponieważ akumulator mi się w aucie rozladowal i nie miałam jak dojechać do pracy.... Z jednej strony to dobrze Bo od soboty mam lekkie mdlosci i mam stracha żeby czasem nie do doszło do wymiotow w pracy
reklama
Hej! U mnie w sumie bez zmian, tylko piersi mocniej bola, chyba na brzuchu spałam. W środe pierwsza wizyta, może się czegoś dowiemyCzesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]