Kkaarroo22
Fanka BB :)
Cześć wszystkim Właśnie założyłam konto, aby do Was dołączyć. Jestem w trzeciej ciąży (pierwsza poroniona, druga z sierpniową córką, obecnie 9+5). Miłego wieczoru wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalszy zakres przeciwciał igM jaki jest? Ja robilam w Diagnostyce, tam od 0.60 był wynik dodatni. Ja zalapalam się na 0.59 co daje wynik wątpliwy..Witam się ze wszystkimi jestem w 8 tc. Odebrałam wyniki na toksoplazmoze, zastanawiam się nad interpretacją ich.Zobacz załącznik 1225801
Znalazlam taką informację:Dalszy zakres przeciwciał igM jaki jest? Ja robilam w Diagnostyce, tam od 0.60 był wynik dodatni. Ja zalapalam się na 0.59 co daje wynik wątpliwy..
Tak, dalej jest tak jak napisałaś.Dalszy zakres przeciwciał igM jaki jest? Ja robilam w Diagnostyce, tam od 0.60 był wynik dodatni. Ja zalapalam się na 0.59 co daje wynik wątpliwy..
Ja jadę do Poznania i samo USG 400 a test pappa 200 zlA jaki jest u Was w miastach koszt badań USG prenatalnych?