kruszynka22
Zaangażowana w BB
Ja już nie mam nadziei.. Lek powiedział że skoro 23.12 pęcherzyk miał 0.57cm to teraz powinien miec ok 1,4cm...a ma 0,87...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie na 31.07, ale od początku czytam wątek sierpniowy i tutaj chcę zostaćcześć! Idziemy łeb w łeb na kiedy masz termin?
U mnie czegoś takiego nie było, że skierowanie..Tak, lekarz prowadzący wystawia skierowanie do szpitala jakoś na ostatniej wizycie przed porodem i tu zawsze pada pytanie gdzie chce się rodzic
Ja miałam tak w około 6 tygodniu, brązowe plamienie, dużo, ale nie było żywej krwii. Lekarz spr i wszytsko okej było. Podobno hormonyTeraz tak jeszcze spojrzałam w kalendarz i dzisiaj powinnam dostać kolejną miesiączkę gdybym nie była w ciazy... Może przez to te plamienia...
Trzymaj sie kochanaJa już nie mam nadziei.. Lek powiedział że skoro 23.12 pęcherzyk miał 0.57cm to teraz powinien miec ok 1,4cm...a ma 0,87...
Który ty jesteś tydzień??Ja już nie mam nadziei.. Lek powiedział że skoro 23.12 pęcherzyk miał 0.57cm to teraz powinien miec ok 1,4cm...a ma 0,87...
Też dziś 9+5 [emoji846] i też pierwsza ciąża. Kiedy termin?Cześć dziewczyny,
Chciałam się też z wami przywitać. U mnie dzisiaj 9+5. Pierwsza ciąża. Mam nadzieję, że rok 2021 będzie dla nas szczęśliwy.
31.07. A u Ciebie?Też dziś 9+5 [emoji846] i też pierwsza ciąża. Kiedy termin?
@laurelle Ty też z Nami tak podobnie, no nie? Jeśli pomyliłam Dziewczyny i nicki to sorki [emoji28]
Okej już jestem przekonana, że dobrze kojarzyłam [emoji2]cześć! Idziemy łeb w łeb na kiedy masz termin?
Też z OM 31.07.31.07. A u Ciebie?