Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Witajcie miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie, może jest jeszcze za wcześnie, żeby coś było widać. Który masz teoretycznie tydzień? Z doświadczenia wiem, ze ginekolodzy nie za chętnie wysyłają na betę w pierwszej ciąży ani razu nie miałam badanej.Dziewczyny a ja nie mogę odetchnąć jeszcze :/
W macicy jest coś co moze być pęcherzykiem i ma 5 mm ale w sumie nie wiadomo. Jajnik bardzo powiększony, mam zaleconą obserwacje :/ a już tak się cieszyłam... nie sprawdzili mi nawet bety. Eh. Za tydzień kolejna wizyta i niby się wyjaśni wszystko.
Miałam stymulację owulacji i monitoring wiec jestem pewna ze to 5w1d od czasu ostatniej miesiaczki a pozytywne testy mam już od 9dpo mój gin każe się na razie nie martwić i zobaczymy za tydzień ale jak łatwo zgadnąć zmartwiam się hehe.spokojnie, może jest jeszcze za wcześnie, żeby coś było widać. Który masz teoretycznie tydzień? Z doświadczenia wiem, ze ginekolodzy nie za chętnie wysyłają na betę w pierwszej ciąży ani razu nie miałam badanej.
Ja na szczęście na razie śpię dobrze, ale to chyba ze zmęczenia
5 tydzień to naprawdę bardzo wcześniej. Ja w pierwszej ciąży tez jakoś w okolicy 5tyg byłam na USG i niewiele było widać. Powtarzałam je po 2-3tyg i już wszystko było widoczne Głowa do góry, będzie dobrze!Miałam stymulację owulacji i monitoring wiec jestem pewna ze to 5w1d od czasu ostatniej miesiaczki a pozytywne testy mam już od 9dpo mój gin każe się na razie nie martwić i zobaczymy za tydzień ale jak łatwo zgadnąć zmartwiam się hehe.
Dodajesz nadziei Może jeszcze jest szansa...5 tydzień to naprawdę bardzo wcześniej. Ja w pierwszej ciąży tez jakoś w okolicy 5tyg byłam na USG i niewiele było widać. Powtarzałam je po 2-3tyg i już wszystko było widoczne Głowa do góry, będzie dobrze!
Ja piję 2 dziennie. Sypane. Lekarz pozwolił ale na takie średnieA ja mam pytanie do Dziewczyn, których nie odrzuciło od kawy.. ile i jakie mocne dziennie pijecie? Wiem, że dozwolone jest 200mg kofeiny, ale różne źródła różnie podają zawartości e poszczególnych kawach
Ja piję jeden kubek dziennie sypanej tylko robię sobie słabszą niz zwykleJa piję 2 dziennie. Sypane. Lekarz pozwolił ale na takie średnie
Ja najpierw piłam jedna dziennie ale słabszą, a teraz pije taka słabszą raz na dwa trzy dni, nadal mi smakuje, ale nie mam takiej chęci już na nią więc tylko od czasu do czasuA ja mam pytanie do Dziewczyn, których nie odrzuciło od kawy.. ile i jakie mocne dziennie pijecie? Wiem, że dozwolone jest 200mg kofeiny, ale różne źródła różnie podają zawartości e poszczególnych kawach
A sama bety nie możesz sobie zrobić. Żeby zobaczyć?? Czy nie mieszkasz w pl??Miałam stymulację owulacji i monitoring wiec jestem pewna ze to 5w1d od czasu ostatniej miesiaczki a pozytywne testy mam już od 9dpo mój gin każe się na razie nie martwić i zobaczymy za tydzień ale jak łatwo zgadnąć zmartwiam się hehe.