reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Cześć! Nieśmiało do Was dołączam. OM 30 października, termin z aplikacji to 5 sierpnia. W piątek robiłam betę, wyszło 333 (4 tydzień), jutro powtórka. To będzie Nasze pierwsze dziecko, udało się w 4 cyklu starań, w 1 była ciąża biochemiczna. Mam 31 lat. Czuję się dobrze :) tylko piersi mam nieco bolesne, szybciej się męczę i jestem nieco śpiąca.

Cześć! Nieśmiało do Was dołączam. OM 30 października, termin z aplikacji to 5 sierpnia. W piątek robiłam betę, wyszło 333 (4 tydzień), jutro powtórka. To będzie Nasze pierwsze dziecko, udało się w 4 cyklu starań, w 1 była ciąża biochemiczna. Mam 31 lat. Czuję się dobrze :) tylko piersi mam nieco bolesne, szybciej się męczę i jestem nieco śpiąca.
A tak czekałam na Twoja bete! Widocznie znowu coś mi umknęło na staraczkach albo się nie pochwalilas głośno;D

Cześć! To i ja dołączę. Co prawda zrobiłam tylko testy, które wyszły pozytywnie i według aplikacji termin mam na 11 sierpnia (dwa dni przed urodzinami mojego faceta). W tygodniu na pewno pójdę na betę i do gina. To jest moja pierwsza w życiu ciąża i mam nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze [emoji3590]
trzymam kciuki [emoji173]

reklama
Dziewczyny a ja jeszcze z jednym pytaniem. Jak się czujecie tak psychicznie? Ja cały czas odczuwam jakis niepokój, non stop sprawdzam tylko czy nie dostałam przypadkiem okresu. Pamiętam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam tylko zanim jeszcze wiedziałam, że w ogóle w niej jestem [emoji85]

Do góry