Lipka
Fanka BB :)
5 kropelek.a ile tych kropelek biogaji się daje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 kropelek.a ile tych kropelek biogaji się daje?
Ja też się długo zbierałam na spacer. Ale widzę z dnia na dzień że już sprawniej mi to idzie .Suzie Gratulacje wiedziałam gdzieś podskórnie że już razem jesteście i stąd to milczenie Leosiu witamy Cię po drugiej stronie brzuszka
Matko kochana słusznej masy i "wzrostu" kawalera masz Wysoki, dobrze zbudowany blondyn czy brunet? z niebieskimi oczami. Laski na oddziale szaleją pewnie już
A wagę dziecko zawsze zrzuca. Przez smółki i oczyszczanie ciała. Do 10% jest ok a u Was to prawie pół kilograma
Aż niewiarygodne jak się czyta Twój opis porodu! Jak się Leon też przed oxy zmobilizował- brawo mały! ↔ Ja tylko ze swojej strony dorzucę wspomnienia z oxy, że takie bóle hardcorowe od początku do końca
Mnie położna pyta zawsze czy Malizna nie robi dłuższych przerw niż 4 godziny. Domyślam się że kazałaby mi ją budzić ale Malizna między kamieniami nie daje aż tyle pospać więc "nie mam się czym martwić" no i aktywność nocna spadła do jednej około 4:00-6:00. Wszystko spoko. Tylko jak ja mam jeszcze wyjścia do szkoły ogarnąć za tydzień jak ja się wczoraj na spacer chyba z 40 minut zbierałam no ok. To debiut był. Ale ten czas mnie przeraził
Wiem co czujesz. Sama z synkiem byłam tydzień w szpitalu i codziennie ta nadzieja że w końcu wypuszcza do domu. Z córeczka też się bałam i tak samo wysoki poziom bilirubiny ale w normie. Na drugi dzień wzroslo. I lekarz dał na pół dnia i noc lampe i rano poziom spadł i na szczęście wypuscili. A ile ma ?Dziękuje wam dziewczyny !
@Lipka dobrze napisałam 4,750 jest gwiazda szpitala i tego ze SN na świat przyszedł w trakcie przyjmowania mówili mi, ze 4kg ma ! A tu tyle więcej
@Mdła Brunet o niebieskich oczach jak narazie, ciekawe jak się później zmieni
Nie wiem kiedy wyjdziemy bo poziom bilirubiny ma wysoki ale w normie i jak się będzie zwiększał to przecież będą go musieli naświetlać a ja chciałam iść już dziś do domu, najpóźniej jutro... oszaleje tu!
Tak dziewczyny urodziłam, 04.09 o 20 .05 , Lenka 3340 ,51 cm na zdjęcie i opis,zbiorę się jutro ale wspomnę tylko że rodziłam , od regularnych skurczy od środa/ czwartek 12 w nocy( przyjęcie do szpitala) do właśnie piątku 20.05 . Także hardcore. Ale jest❤Suzie też znam ten ból. Nikt chyba nie lubi szpitali... Trzymam kciuki żebyście szybko wracali do domu!
Misiaaa nam tu milczy a coś o skurczach pisała... że w końcu jakieś znaki się pojawiają... To może czekać nas kolejna radosna nowina Misiaaa czekamy na wieści od Was masz tę moc