reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej dziewczyny ! 😍
@Lipka czekamy na dobre wiadomości 😊
Dzisiaj w końcu można oddychać :D przynajmniej u mnie 🤔 dzisiaj do końca spakowalam torbę do szpitala 😁 teraz będzie tylko stac i czekać na ostatni dzwonek 😅
Tez się tego mojego synka nie mogę doczekać! I w końcu zdecydowaliśmy się na imię wczoraj :D ostatecznie będzie Leon 🥰
@Mystic87 trzymam kciuki żeby mały wyszedł już niebawem ! I żeby wyniki były idealne 😊

I w końcu dzisiaj zadzwonili, że wózek jest do odebrania 😍

reklama
Hej dziewczyny ! 😍
Dzisiaj w końcu można oddychać :D przynajmniej u mnie 🤔 dzisiaj do końca spakowalam torbę do szpitala 😁 teraz będzie tylko stac i czekać na ostatni dzwonek 😅
Tez się tego mojego synka nie mogę doczekać! I w końcu zdecydowaliśmy się na imię wczoraj :D ostatecznie będzie Leon 🥰
@Mystic87 trzymam kciuki żeby mały wyszedł już niebawem ! I żeby wyniki były idealne 😊

Oo Leon.🥰
Nasz jest Leo. ❤️

Chociaż Leon też jest super, gdy nie będą chcieli nam takiego imienia zarejestrowac to będzie Leon. 😊

Jest i nasz kokon 😍😍 wszystko jest ! Tylko Julka nie chce wyjść 😀
20200731_143353.jpg

Hej dziewczyny ! 😍

Dziękuję za wsparcie Wam wszystkim i kazdej mamusi z osobna😙😙😙❤❤❤❤
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki

Adunia na pełnię to pewnie z bujnym fryzem jak wilkołaki 😁 🤦🏼‍♀️ przepraszam bardzo. Durna jeszcze bardziej niż zwykle, mózg uszami mi wypływa 🥵🙈 Dobrze że w tego klimatora zainwestowaliśmy bo mamy jeden pokój gdzie można wysiedzieć 🙈

Lipka ale uroczy kącik! Nie dziwię się że malutka czekała na "efekt wow" 😍

Gratulacje z okazji wyboru imienia. U nas, poza tym że i tak płeć niepewna, trwają nadal dyskusje. 😂

Mystic daj znać jak wyniki. Bardzo mocno trzymam kciuki żebyście w poniedziałek byli już wszyscy razem w domu 🍀💚🍀

Patrycja Wam też szybkiego powrotu!

A ja wcale jeszcze nie chcę 😂 jeszcze tak do niedzieli przyszłej a później już można zaczynać 😂🤷🏼‍♀️😂

Lipka najważniejsze że wszystko ok 💚 jeszcze trochę. Nie każdy ma rozwarcie przed porodem 🤷🏼‍♀️ ja nie miałam ani na cm. To naprawdę nic nie musi znaczyć. 😉 Najgorsze, że nie znamy dnia ani godziny ! 😂

reklama
Do góry