reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Patrycja ale Wam fajnie 🤩

Lipka tak jak piszesz- dlatego chcę wracać po kilku godzinach jak tylko stan zdrowia pozwoli 😜
Rozmawiałam o tym w szpitalu jak się zapisywałam. Tu gdzie rodzę podchodzą do tego bardzo pozytywnie. Położna powiedziała że w czasach wirusa też by się na to zdecydowała. Co mnie jeszcze bardziej utwierdziło w moim planie 👍

Uffff...jak gorąco! Pufff....jak gorąco!
Już ledwo sapie, już ledwo zipie...
😁
Czuję się fatalnie! Pocę się jak szczur, we łbie się kręci, mam wrażenie że cała puchnę i ledwie się trzymam na nogach 🥵 Wybaczcie- musiałam to z siebie wyrzucić 🤷🏼‍♀️

reklama
O kurczaki 😲
Chyba mi się zaczynają wody sączyć 🤯 wstałam a tu mokra plama! I teraz czuję jakby się coś sączyło 😱 w sensie macam a tam mokro... ale nie ślisko.
Dzwoniłam do męża i będziemy jechać do szpitala to zbadać 🧐 czy to rzeczywiście to czy tylko...🤔 Nie wiem co ale fałszywy alarm...

No nic. Muszę jeszcze parę rzeczy ogarnąć 🤷🏼‍♀️ dobrze że walizkę spakowałam 😂

@Mdła jak masz jakaś grubą wkładkę, nie taką zwykłą cieniutka to załóż i sprawdź czy przemaka. Tak mi położna mówiła. Że jak będzie bardzo mokra to to będzie znaczyło, że to wody 😅
Ostatnio jak chlusnęło to wątpliwości nie miałam. A dzisiaj określenie "sączy się" jest najbardziej obrazowe. 🤷🏼‍♀️ Nie jechałbym do kliniki tylko poszła do lekarza...ale wiadomo-sobota 😂 podjadę i sprawdzą papierkiem lakmusowym. Nie będę zgadywać...
Najgorsze że nic się nie dzieje więc w razie czego znów będę piła ten cudowny koktajl 🤮

Ostatnio jak chlusnęło to wątpliwości nie miałam. A dzisiaj określenie "sączy się" jest najbardziej obrazowe. 🤷🏼‍♀️ Nie jechałbym do kliniki tylko poszła do lekarza...ale wiadomo-sobota 😂 podjadę i sprawdzą papierkiem lakmusowym. Nie będę zgadywać...
Najgorsze że nic się nie dzieje więc w razie czego znów będę piła ten cudowny koktajl 🤮
Jaki ?

Dziewczyny dzisiaj łącze się z Wami w bólu z fatalnym samopoczuciem 😭😣🤢 To już wstajesz i wiesz ze to będzie zły dzień 😂 tylko bym dzisiaj leżała i spała.
Mały chyba jakoś się dziwnie przekręcił i mi dokucza 😣 Ale co gdzie ma, nie mam pojęcia 😅 wy się jakoś orientujecie na te wystające gule? 😅
@Mdła o kurka! Daj koniecznie znać :) czy to wody i co wtedy 👀🤞🏻

Witam się po długiej nieobecności. Gratuluję rozpakowanym mamusiom🙂

U nas już prawie 38tydz brzuch mi w ostatnim tygodniu jakoś tak urósł że ciężko już że wszystkim. Jestem na etapie pakowanie i czuje jakoś w tym chaos. Powiedzcie próbowaliście się w jedną walizeczke czy w dwie mniejsze torby?

Ostatnia edycja:
Witam się po długiej nieobecności. Gratuluję rozpakowanym mamusiu🙂

U nas już prawie 38tydz brzuch mi w ostatnim tygodniu jakoś tak urósł że ciężko już że wszystkim. Jestem na etapie pakowanie i czuje jakoś w tym chaos. Powiedzcie próbowaliście się w jedną książeczkę czy w dwie mniejsze torby?

Witamy witamy 😊
Ja się zapakowalam do walizki podręcznej (moje rzeczy) i do takiej małej torby rzeczy dla małego :) całkiem osobno zapakowalam sobie przekąski, do takiej Niedużej szmacianej torby 😅

reklama
Hej, hej.
Wróciłam. Cisza i nic się nie dzieje 😁 Najważniejsze że nie wyszły wody na teście. Chociaż nie wiadomo skąd się wzięło. I położna szpitalna też zwątpiła 🤷🏼‍♀️
W każdym razie jestem w domu. W końcu mogę coś zjeść 😁 ✌️
Pozdrawiam Was dziewczyny! Oby jutro było lepiej z samopoczuciem...no i bez przygód może 😂

Do góry