reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej dziewczyny ! 😍
@Lipka czekamy na dobre wiadomości 😊
Dzisiaj w końcu można oddychać :D przynajmniej u mnie 🤔 dzisiaj do końca spakowalam torbę do szpitala 😁 teraz będzie tylko stac i czekać na ostatni dzwonek 😅
Tez się tego mojego synka nie mogę doczekać! I w końcu zdecydowaliśmy się na imię wczoraj :D ostatecznie będzie Leon 🥰
@Mystic87 trzymam kciuki żeby mały wyszedł już niebawem ! I żeby wyniki były idealne 😊

I w końcu dzisiaj zadzwonili, że wózek jest do odebrania 😍

reklama
Hej dziewczyny ! 😍
Dzisiaj w końcu można oddychać :D przynajmniej u mnie 🤔 dzisiaj do końca spakowalam torbę do szpitala 😁 teraz będzie tylko stac i czekać na ostatni dzwonek 😅
Tez się tego mojego synka nie mogę doczekać! I w końcu zdecydowaliśmy się na imię wczoraj :D ostatecznie będzie Leon 🥰
@Mystic87 trzymam kciuki żeby mały wyszedł już niebawem ! I żeby wyniki były idealne 😊

Oo Leon.🥰
Nasz jest Leo. ❤️

Chociaż Leon też jest super, gdy nie będą chcieli nam takiego imienia zarejestrowac to będzie Leon. 😊

Jest i nasz kokon 😍😍 wszystko jest ! Tylko Julka nie chce wyjść 😀
20200731_143353.jpg

Hej dziewczyny ! 😍

Dziękuję za wsparcie Wam wszystkim i kazdej mamusi z osobna😙😙😙❤❤❤❤
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki

Adunia na pełnię to pewnie z bujnym fryzem jak wilkołaki 😁 🤦🏼‍♀️ przepraszam bardzo. Durna jeszcze bardziej niż zwykle, mózg uszami mi wypływa 🥵🙈 Dobrze że w tego klimatora zainwestowaliśmy bo mamy jeden pokój gdzie można wysiedzieć 🙈

Lipka ale uroczy kącik! Nie dziwię się że malutka czekała na "efekt wow" 😍

Gratulacje z okazji wyboru imienia. U nas, poza tym że i tak płeć niepewna, trwają nadal dyskusje. 😂

Mystic daj znać jak wyniki. Bardzo mocno trzymam kciuki żebyście w poniedziałek byli już wszyscy razem w domu 🍀💚🍀

Patrycja Wam też szybkiego powrotu!

A ja wcale jeszcze nie chcę 😂 jeszcze tak do niedzieli przyszłej a później już można zaczynać 😂🤷🏼‍♀️😂

Lipka najważniejsze że wszystko ok 💚 jeszcze trochę. Nie każdy ma rozwarcie przed porodem 🤷🏼‍♀️ ja nie miałam ani na cm. To naprawdę nic nie musi znaczyć. 😉 Najgorsze, że nie znamy dnia ani godziny ! 😂

reklama
Do góry