reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Patrycja pisz nam co u ciebie! Jesteśmy z tobą i maleństwem 🍀🍀🍀 trzymajcie się dzielnie 🍀🍀🍀 Ale skurcze robią na mnie wrażenie... U mnie podczas poprzedniego porodu pokazywało 50-70 a akcja szła szybko. Ponoć"tak się zdarza", że nie u wszystkich są bardzo widoczne. Tylko czemu u mnie normą jest to, co się normalnie tylko statystycznie"zdarza" 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Andziulka Ty też już na finiszu 🤩 Adunia najważniejsze że wszystko ok! Pamiętam, że w Polsce też nie miałam ktg robionego poza szpitalem. A w Niemczech od któregoś tygodnia mam na każdej wizycie 🤷🏼‍♀️

Powiem wam że moja Malizna zdecydowanie nie lubi KTG i cały czas próbuje zrzucić te głowice kopniakami. I podskakuje jej wtedy tętno 😂 także wyraźnie ją to denerwuje 😂😂😂 jak to się mawia... Tylko ciśnienie jej podnoszą 😂😂😂

reklama
Powiem wam że moja Malizna zdecydowanie nie lubi KTG i cały czas próbuje zrzucić te głowice kopniakami. I podskakuje jej wtedy tętno 😂 także wyraźnie ją to denerwuje 😂😂😂 jak to się mawia... Tylko ciśnienie jej podnoszą 😂😂😂
No mój wiercipiętek dzisiaj w poczekalni do labolatorium myślałam że dzisiaj wyjdzie przez pępek 😂 Tak to jest jak się chłopakowi z rana nie da śniadania 😤 A usg też nie lubi i kopie lekarza po głowicy 😂

@Patrycja1995 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i poszło po Twojej myśli🍀🍀🍀
@Mdła dokładnie, ja też mieszkam w niemczech i tutaj od 32 tyg , wizyty są co dwa tyg i od 32 tyg na każdej wizycie KTG. Moja mała też tego nie lubi , zaczyna wtedy wariacje 😅 i później pielęgniarki pytają czy bardzo kopała😆 bo To właśnie widać po tętnie, podobno te głowice są takie czułe.

Misiaaa mnie mówiła położna, że dzidziole to słyszą w środku. Niektóre olewają a inne to denerwuje. Mówiła też że KTG nie jest konieczne jeśli wszystko jest ok i można się stawiać że się nie chce. Ale oczywiście ja też wolę na zimne dmuchać i chuchać. I z całym przekonaniem nie będę odmawiać żadnych badań 😂😂😂

Adunia chłop jak głodny to zły 🤪

Dziś znów jest ok. Może faktycznie Malizna się jakoś ułożyła, że mi życie wczoraj utrudniała 🤔
I ma być znów bardziej niż ciepło 🙈 więc planujemy iść na basen popływać ☺️ tzn ja pływam... reszta gra w piłkę 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny , a ja teraz tak z innej beczki 🙃 mój czas zakupów ubranek dla córki przypadł na raczej zamknięte sklepy przez koronawirus😓, a teraz jak je prasuje widzę, że jest ich chyba trochę za mało , znacie jakieś sklepy online z ciuszkami dobrej jakości? Raczej nie nadaje się już za bardzo na łażenie po sklepach 🙈

Dziewczyny , a ja teraz tak z innej beczki 🙃 mój czas zakupów ubranek dla córki przypadł na raczej zamknięte sklepy przez koronawirus😓, a teraz jak je prasuje widzę, że jest ich chyba trochę za mało , znacie jakieś sklepy online z ciuszkami dobrej jakości? Raczej nie nadaje się już za bardzo na łażenie po sklepach 🙈
A mnie przyciągają fajne promocje. I np na smyk, 5,10,15 są ładne ubranka, super ceny no i jakość dla mnie też ok ;).
Dziś właśnie złożyłam zamówienie dla starszego dzieciątka i przy okazji dla małej komplet z harrego Pottera - Mama uwielbia. 😀
Teraz na smyku promocja-50%
A nie jestem fanką drogich ubranek w tych najmniejszych rozmiarach bo wiem po synku, że niektóre założyłam mu tylko raz :D
Screenshot_20200707-175220_Chrome.jpg

reklama
Misiaaa ja też z wielu przyczyn lubię kupować używki. Od ekonomii, ekologii po zwykłą pragmatykę 😂 Ekonomia bo taniej, ekologia bo produkcja itd. a pragmatyzm bo są już kilka razy wyprane i ewentualne nadmiary barwników wypłukane 🤷🏼‍♀️ kupowałam głównie na eBay albo Mamikreisel. I tylko jeszcze raz wrzucałam do prania i wyprasowałam 😉
Wiadomo że czasem coś mi w łapki wpadło 🙈 i przepadałam 😂😂😂

Do góry