reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Patrycja pisz nam co u ciebie! Jesteśmy z tobą i maleństwem 🍀🍀🍀 trzymajcie się dzielnie 🍀🍀🍀 Ale skurcze robią na mnie wrażenie... U mnie podczas poprzedniego porodu pokazywało 50-70 a akcja szła szybko. Ponoć"tak się zdarza", że nie u wszystkich są bardzo widoczne. Tylko czemu u mnie normą jest to, co się normalnie tylko statystycznie"zdarza" 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Andziulka Ty też już na finiszu 🤩 Adunia najważniejsze że wszystko ok! Pamiętam, że w Polsce też nie miałam ktg robionego poza szpitalem. A w Niemczech od któregoś tygodnia mam na każdej wizycie 🤷🏼‍♀️

Powiem wam że moja Malizna zdecydowanie nie lubi KTG i cały czas próbuje zrzucić te głowice kopniakami. I podskakuje jej wtedy tętno 😂 także wyraźnie ją to denerwuje 😂😂😂 jak to się mawia... Tylko ciśnienie jej podnoszą 😂😂😂

reklama
Powiem wam że moja Malizna zdecydowanie nie lubi KTG i cały czas próbuje zrzucić te głowice kopniakami. I podskakuje jej wtedy tętno 😂 także wyraźnie ją to denerwuje 😂😂😂 jak to się mawia... Tylko ciśnienie jej podnoszą 😂😂😂
No mój wiercipiętek dzisiaj w poczekalni do labolatorium myślałam że dzisiaj wyjdzie przez pępek 😂 Tak to jest jak się chłopakowi z rana nie da śniadania 😤 A usg też nie lubi i kopie lekarza po głowicy 😂

@Patrycja1995 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i poszło po Twojej myśli🍀🍀🍀
@Mdła dokładnie, ja też mieszkam w niemczech i tutaj od 32 tyg , wizyty są co dwa tyg i od 32 tyg na każdej wizycie KTG. Moja mała też tego nie lubi , zaczyna wtedy wariacje 😅 i później pielęgniarki pytają czy bardzo kopała😆 bo To właśnie widać po tętnie, podobno te głowice są takie czułe.

Misiaaa mnie mówiła położna, że dzidziole to słyszą w środku. Niektóre olewają a inne to denerwuje. Mówiła też że KTG nie jest konieczne jeśli wszystko jest ok i można się stawiać że się nie chce. Ale oczywiście ja też wolę na zimne dmuchać i chuchać. I z całym przekonaniem nie będę odmawiać żadnych badań 😂😂😂

Adunia chłop jak głodny to zły 🤪

Dziś znów jest ok. Może faktycznie Malizna się jakoś ułożyła, że mi życie wczoraj utrudniała 🤔
I ma być znów bardziej niż ciepło 🙈 więc planujemy iść na basen popływać ☺️ tzn ja pływam... reszta gra w piłkę 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny , a ja teraz tak z innej beczki 🙃 mój czas zakupów ubranek dla córki przypadł na raczej zamknięte sklepy przez koronawirus😓, a teraz jak je prasuje widzę, że jest ich chyba trochę za mało , znacie jakieś sklepy online z ciuszkami dobrej jakości? Raczej nie nadaje się już za bardzo na łażenie po sklepach 🙈

Dziewczyny , a ja teraz tak z innej beczki 🙃 mój czas zakupów ubranek dla córki przypadł na raczej zamknięte sklepy przez koronawirus😓, a teraz jak je prasuje widzę, że jest ich chyba trochę za mało , znacie jakieś sklepy online z ciuszkami dobrej jakości? Raczej nie nadaje się już za bardzo na łażenie po sklepach 🙈
A mnie przyciągają fajne promocje. I np na smyk, 5,10,15 są ładne ubranka, super ceny no i jakość dla mnie też ok ;).
Dziś właśnie złożyłam zamówienie dla starszego dzieciątka i przy okazji dla małej komplet z harrego Pottera - Mama uwielbia. 😀
Teraz na smyku promocja-50%
A nie jestem fanką drogich ubranek w tych najmniejszych rozmiarach bo wiem po synku, że niektóre założyłam mu tylko raz :D
Screenshot_20200707-175220_Chrome.jpg

reklama
Misiaaa ja też z wielu przyczyn lubię kupować używki. Od ekonomii, ekologii po zwykłą pragmatykę 😂 Ekonomia bo taniej, ekologia bo produkcja itd. a pragmatyzm bo są już kilka razy wyprane i ewentualne nadmiary barwników wypłukane 🤷🏼‍♀️ kupowałam głównie na eBay albo Mamikreisel. I tylko jeszcze raz wrzucałam do prania i wyprasowałam 😉
Wiadomo że czasem coś mi w łapki wpadło 🙈 i przepadałam 😂😂😂

Do góry