reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ale naprawdę też warto na tym smyku. Czasami taniej niż za używane.
Screenshot_20200708-182304_Samsung Internet.jpgScreenshot_20200708-182258_Samsung Internet.jpgScreenshot_20200708-182143_Samsung Internet.jpgScreenshot_20200708-182244_Samsung Internet.jpg

reklama
Patrycja? A jak sytuacja u Was? Daj jakieś znaki, machnij łapką czy coś 🤔 bo ja już nie wiem czy to po prostu milczenie czy to AŻ MILCZENIE bo nie ma czasu na nic 🤔

Lipka najwyżej będziesz przebierać kilka razy dziennie!

Swoją drogą- nigdy nic nie wiadomo. Moja najstarszą córka miała silny refluks do (chyba) 8 miesiąca życia a z 56 wyrosła około 3 miesiąca. 🤷🏼‍♀️ Jak miała 8 miesięcy to nosiła rozmiar 68 także ja akurat potrzebowałam ciuszków 56-62 w każdej ilości 😂 Młoda natomiast miała jedno hobby: jedzenie. I rosła jak nadmuchiwany 🎈 balon 😂😂😂 i pomimo identycznej wagi startowej błyskawicznie zmieniała rozmiary 🤪

u mnie podobnie i waga i tygodnie, a co lekarz tobie powiedział o porodzie z 4,5 kg? pozdr
Nikt nic nie mówił, ja już dwójkę urodziłam po 4kg, siłami natury. Pierwsza córkę mi pomogli wypchnąć, naciskając na żebra, a druga sama dałam radę. Przy obu porodach byłam cięta.
Tym razem nastawiam się na cesarkę, ze względu na nisko ułożone łożysko. Dziś mam nadzieje ze zapadnie werdykt, mam wizytę w tej sprawie. Chyba ze każą jeszcze czekać 2 tyg, choć wątpię, ze się podniosło od 2 tyg 🧐

@Lipka przez Ciebie weszłam na stronę smyka i pokupowalam więcej ciuchów 😂😂😂 a mowilam sobie, ze już dość 😅 chyba tak się nie da bo są takie piękne niektóre, że aż szkoda żeby nie kupić ! 😍 jeszcze w promocji !

@Joanulka trzymamy kciuki i dawaj znać po wizycie !

Wczoraj to myślałam, że urodzę 🤦🏻‍♀️ Za bardzo się sforsowałam... wczoraj kuchnie nam montowali, ja nie miałam samochodu wiec musiałam dwa razy wędrować po brakująca cześć do sklepu, potem chciałam pomoc mężowi posprzątać I ogarnąć trochę, a na koniec Pojechaliśmy na zakupy i tam się zaczęło :/ ciągnął mnie brzuch strasznie, a potem doszły bóle kości ogonowej, że chodzić nie mogłam 🤦🏻‍♀️ A najgorsze było uczucie, że mały głowę zaraz wystawi na świat, bo i tak ma ja już nisko.. mąż już na pogotowie chciał jechac, ale czułam ze to przemęczenie. Położyłam się i przeszło na całe szczęście. Ale już wiem, że nie mogę się tak zachowywać, ale czasem zapominam ze jestem w ciąży jak mam lepszy dzień 🤦🏻‍♀️

@Lipka przez Ciebie weszłam na stronę smyka i pokupowalam więcej ciuchów 😂😂😂 a mowilam sobie, ze już dość 😅 chyba tak się nie da bo są takie piękne niektóre, że aż szkoda żeby nie kupić ! 😍 jeszcze w promocji !

@Joanulka trzymamy kciuki i dawaj znać po wizycie !

Wczoraj to myślałam, że urodzę 🤦🏻‍♀️ Za bardzo się sforsowałam... wczoraj kuchnie nam montowali, ja nie miałam samochodu wiec musiałam dwa razy wędrować po brakująca cześć do sklepu, potem chciałam pomoc mężowi posprzątać I ogarnąć trochę, a na koniec Pojechaliśmy na zakupy i tam się zaczęło :/ ciągnął mnie brzuch strasznie, a potem doszły bóle kości ogonowej, że chodzić nie mogłam 🤦🏻‍♀️ A najgorsze było uczucie, że mały głowę zaraz wystawi na świat, bo i tak ma ja już nisko.. mąż już na pogotowie chciał jechac, ale czułam ze to przemęczenie. Położyłam się i przeszło na całe szczęście. Ale już wiem, że nie mogę się tak zachowywać, ale czasem zapominam ze jestem w ciąży jak mam lepszy dzień 🤦🏻‍♀️
Tak to jest jak się wejdzie popatrzeć na jakieś ubranka to już koniec. Żal nie kupić.
Oj wiem co czujesz ja też mam takie dni, że już myślę sobie że się zaczyna. Wstaje rano jest ok, sprzątam, spacerki, zakupy A nagle ból. Dlatego musimy teraz wyluzowac trochę. Dziś byłam na krwi, potem jeden sklep, drugi i już właśnie zaczely mnie plecy boleć i ledwo lazilam.

No u mnie wczoraj składali łóżeczko i też latałam na mopie jak szalona 🤦‍♀️ Do tego młody miał jakiś turbo dzień i wiercił się bez przerwy na wszystkie strony także wieczorem też wszystko mnie tak ciągnęlo i drażniło 😤 Dzisiaj na szczęście jest ok, ale ja zauważyłam że tak średnio co drugi dzień czuję się jak kupa 😂

reklama
Do góry