reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

To na pewno, tylko gorzej jak ktoś tak lubi zmieniać wózki jak ja, szybko mi się nudzą i aż mnie nosi żeby przetestować jakiś inny :D

No to tu jest problem [emoji85] ja zawsze miałam jeden dla każdej córki, teraz myśle ze tez tak będzie, choć kto wie [emoji51]

Cybex i X lander mają mega pozytywne opinie szczególnie dla wysokich osób

Chętnie rzucę okiem!
Ja z mężem z tych nie wysokich jestemy. Dla mnie najważniejsze jest to aby wózek się łatwo składał, miał dobra zwrotność, oddychający materiał i był w miarę lekki a i bardzo ważne to uchwyt na kubek z kawa i miejsce pod na torbę z pieluchami.

reklama
Witajcie [emoji3059]
Gdy poznaliśmy z mężem płeć naszych bliźniaków, miałam w większym odstępie dwa sny, że urodzili się chłopcy [emoji23]. Mam nadzieję, że to tylko głupie sny. Ale i tak czekam na połówkowe z niecierpliwością żeby potwierdzić [emoji85]

Ja już znam, młody pokazał się w 13 tygodniu i na prenatalnych i na normalnym badaniu także lekarz twierdził ze 100% chlopak ja też widziałam że coś jest między nogami[emoji3]

Ja mam fajne zdjęcie potwierdzenia ze wczoraj [emoji85]
IMG_6897.JPG

reklama
Do góry