Joanulka
Fanka BB :)
W sumie fajnie wiedzieć kto mieszka w brzuszku ale nie wiem czy nie fajniejsza jest niespodzianka przy porodzie Kurcze trochę kusi ale póki co jestem twarda byle samo ostentacyjnie się nie pokazywało na usg Ostatnio dwa razy pod rząd nóżki miało skrzyżowane.
Ja nie wytrzymałabym tak długo czekać [emoji85]
Może gdybym już miała parke to tak bardzie nie zależałoby mi, ale już mam 2 córki i syn tutaj był bardzo upragniony [emoji170]
Podziwiam wytrzymałości i decyzji [emoji5] ja nie mogę się doczekać 16 marca z wielką nadzieja że dowiemy się czy chłopiec czy dziewczynka pozdrawiam.
Jakie masz preferencje i co czujesz, jaka płeć maluszka?
Ja czułam od początku ze będzie syn, ponieważ ta ciąża jest zupełnie inna niż dwie poprzednie.
Ahoj! Ja żyję w takiej niepewności, że umówiłam dodatkową wizytę na 11.03 wiem, że płeć nie ma znaczenia. Mam dwóch chłopców i trzeciego też będę kochać nad życie.. no ale gdzieś tam podświadomie chciałam mieć też córkę kiedyś.
Od wczoraj oglądam wózki.. i powiem Wam, że to nie taka prosta sprawa rodzić w sierpniu. Niby wszystko fajnie bo i ciepło i druga połowa wakacji... ale niebawem pojawi się jesień i zima i trzeba będzie w kombinezonie takie dziecko zmieścić w gondoli a z tymi gondolami to różnie. Niektóre choć piękne są mikroskopijne :/
To prawda, koleżanka kupiła teraz wózek bo rodzi w maju, gondola ma 77cm [emoji15] ja się pytam na ile to wystarczy jak dzidzia się urodzi długa???
Jakies przeczucia kto tam w brzuszku siedzi?