reklama
Straciatella
Fanka BB :)
Haloo ja mam dzisiaj wizytę o 17.
Może wreszcie okaże się tak na 100% czy to chłopak czy dziewczynka... Chociaż po tym USG w szpitalu to straciłam nadzieję ☺
Od kilku dni mam straszne bóle głowy. Myślicie, że paracetamol faktycznie można brać w razie czego? Strasznie się wzbraniam ale dzisiaj mnie tak boli....
Może wreszcie okaże się tak na 100% czy to chłopak czy dziewczynka... Chociaż po tym USG w szpitalu to straciłam nadzieję ☺
Od kilku dni mam straszne bóle głowy. Myślicie, że paracetamol faktycznie można brać w razie czego? Strasznie się wzbraniam ale dzisiaj mnie tak boli....
Doskonale Cię rozumiem, ja też często mam bóle głowy w ciąży i nie za bardzo chciałam brać leki ale sama lekarka powiedziała mi, że paracetamol można i ostatnio uleglam. Niestety, mi to nie pomogło, może za późno wzięłam.Haloo ja mam dzisiaj wizytę o 17.
Joanulka
Haloo ja mam dzisiaj wizytę o 17.
Może wreszcie okaże się tak na 100% czy to chłopak czy dziewczynka... Chociaż po tym USG w szpitalu to straciłam nadzieję [emoji5]
Trzymam kciuki za wizytę!!
Paracetamol jak najbardziej można. Lepiej zażyć niż się męczyć. Samopoczucie w naszym stanie jest bardzo ważne. Daj znac po wizycie. Ja mam usg na rozpoznanie płci za tydzień i nie mogę się doczekać. Dziś śniło mi się moje maleństwo, taka śliczna dziewczęca buzia a to był chłopiec [emoji85]
Natalia :)
Mi się dzisiaj kończy zwolnienie więc jutro się wybieram do lekarza, zaraz po odstawieniu dzieciaków do przedszkola. Wybrałam się wczoraj na małe zakupy ale one tak mnie dalej męczą że zaraz mi się słabo robi... Jakoś nie wskazane mi wędrówki, w kościele ostatnio wytrzymałam całe 20 minut i też wróciliśmy się do domu... Też tak macie ?
Joanulka
Mi się dzisiaj kończy zwolnienie więc jutro się wybieram do lekarza, zaraz po odstawieniu dzieciaków do przedszkola. Wybrałam się wczoraj na małe zakupy ale one tak mnie dalej męczą że zaraz mi się słabo robi... Jakoś nie wskazane mi wędrówki, w kościele ostatnio wytrzymałam całe 20 minut i też wróciliśmy się do domu... Też tak macie ?
Co prawdę mecze się dużo szybciej ale nie na tyle żeby nie dać rady np. Zrobić zakupów.
Jak narazie wszystko idzie gładko.
aaanataliaaaa
Ja do godziny 20 funkcjonuje . Później chce spać
reklama
Mloda_mama_24
U mnie noc była straszna, bolał brzuszek, takie uczucie pieczenia i klucia.. Narazie leżę i odpoczywam, a popołudniu wizyta, więc zobaczymy co tam dzieje się. Tak ja jestem już w drugim trymestrze, 16 tydzień. A płeć poznaliśmy w 12 tygodniu