reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Też miałam ostatnio napad migreny, cztery dni się męczyłam. Wzięłam Max. 4 tabletki na dobę. Czailam się czy wziąć czy nie i dlatego ten ból się tak rozwijał. To była masakryczne 4 dni :(
O kurcze. A ja tu sie balam dwie na dobe brac 😂
Dzieki !
Dzisiaj juz mi glowa nie pęka ufff

reklama
Witajcie :) dziś miałam wizytę i badania genetyczne wszystko w porządku i nawet lekarz stwierdził już płeć maluszka Będzie to - synek :) A jestem 13tc4d to moja pierwsza ciąża i cieszę się jak małe dziecko
Ojej Gratulacje 🥰 ja dziś 13 tc 5d i popołudniu badanie genetyczne. Mam cicha nadzieję że też dowiem się jaka płeć 😍

Łącze sie z toba w bólu [emoji10]
Lekarz powiedział ze dwa razy widział dziewczynke no ale na tym etapie sa często pomyłki dlatego zapisalam sie na 12 marca na 3 d i mam nadzieje ze wtedy bede miec pewnosc. Choć szczerze moj najmłodszy do 30 tyg byl dziewczynka. Trafiła do szpitala a tam lekarz zdj jajek mi pokazuje [emoji50]szok. Ale ten lekarz co chodze prywatnie na usg robi dokladnie i jemu ufam.
Powodzenia na wizycie [emoji177]

Jak ja Wam zazdroszczę ze już na prenatalnych znacie płeć [emoji85] jeszcze 3 tyg muszę czekać aż się dowiem w 16tc

reklama
Do góry