nataliiia91
Fanka BB :)
DziękujęWitamy rozgosc sie! [emoji846]
U mnie "coś wystaje" więc na 70% chłopak ale mówiła że sprawdzimy jeszcze raz jak podrośnieTak, dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęWitamy rozgosc sie! [emoji846]
U mnie "coś wystaje" więc na 70% chłopak ale mówiła że sprawdzimy jeszcze raz jak podrośnieTak, dziewczynka
A bałam się, a nie było czego chyba taki odruch koniecznie daj znać czy się dowiedziałaśOjej Gratulacje ja dziś 13 tc 5d i popołudniu badanie genetyczne. Mam cicha nadzieję że też dowiem się jaka płeć
Ja mam termin na 22sierpniaJa na 1.08 więc może urodzimy razem
Oj też bardzo sie bardzo boję. Chyba inaczej się nie da. Ważne aby powiedzial że z maleństwem wszystko dobrze i przy okazji zdradził płećA bałam się, a nie było czego chyba taki odruch koniecznie daj znać czy się dowiedziałaś
Dokładnie, będzie wszystko dobrze, oby się udałoOj też bardzo sie bardzo boję. Chyba inaczej się nie da. Ważne aby powiedzial że z maleństwem wszystko dobrze i przy okazji zdradził płeć
Rozgosc sie[emoji6]Hej dziewczyny
Chętnie dołączę do grupy sierpniówek, termin mam na 5 Będzie synek
To moja trzecia ciąża.
Cześć ☺ gratulacje!Hej dziewczyny
Chętnie dołączę do grupy sierpniówek, termin mam na 5 Będzie synek
To moja trzecia ciąża.
Cześć ☺ gratulacje!