mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Ale urocze! Zdjęcia 3d nie przestaną mnie chyba nigdy zadziwiac [emoji4]Zobacz załącznik 1081663
A to moje maleństwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale urocze! Zdjęcia 3d nie przestaną mnie chyba nigdy zadziwiac [emoji4]Zobacz załącznik 1081663
A to moje maleństwo
Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.A gdzie zdjęcie maleństwa? Jakie już duże? Termin porodu został taki jak z OM ?
Ale cudne ujęciaZobacz załącznik 1081663
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1081663
A to moje maleństwo
Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.
A ile i przy jakim CRL macie NT?Zobacz załącznik 1081684
U mnie było NT 2,2 ale lekarz sam przyznał że miał problem z pomiarem, bo dzidziol nie współpracował[emoji6]Termin z OM jest na 16.08. Ale ciaza jest młodsza tj na 25.08. Maleństwo mierzy 6.5cm.
A ile i przy jakim CRL macie NT?Zobacz załącznik 1081684
Zobacz załącznik 1081663
A to moje maleństwo
Ja dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanie lekarz na dzisiejszej wizycie powiedzial ze to mozliwe, ja 15tydzien.Dziewczyny a czujecie już ruchy dziecka? Jestem w 15 tygodniu no w sumie już 16 i na dole po lewej stronie ciągle coś mi jakby bulgocze, gilga.. Takie śmieszne uczucie. I nie wiem sama co to jest bo nie mam porownania
No właśnie tak się cieszyłam że coś czuję i wczoraj cały dzień na to czekałam i nicJa dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanie lekarz na dzisiejszej wizycie powiedzial ze to mozliwe, ja 15tydzien.
Ka tez 15 tydzien i juz w sumie z tydzien czuje to słodkie gilanie A jestem tu Nowa moj termin 6.08 wahalam sie czy sie zapisać tu na forum bo miałyśmy komplikacje. Ostatnio sie nie ruszała ale lekarz nic nie mówił pozdrawiamJa dwa razy dopiero czulam, takie jakby laskotanie lekarz na dzisiejszej wizycie powiedzial ze to mozliwe, ja 15tydzien.