reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć[emoji846]
Na krzywej tylko na czczo miałam przekroczone reszta ok więc poki co nie ma źle ale i tak skierowanie do diabetologia i zalecenie dieta póki co jest ok tylko to pilnowanie godzin mnie wkurza

To ja ostatniomiałamidentycznie. I teraz pewnie będzie tak samo[emoji6]A ja w sumie i tak muszę dość regularnie jeść żeby jakoś funkcjonować więc to akurat nie był dla mnie problem[emoji6]

To moja piąta ciaza i 5 cesarka. A w domu 3 młodzieży.

O wow, jeszcze się nie spotkałam z tyloma cesarkami, słyszałam max o 4[emoji846]

Ja już po wizycie. Wszystko wporzadku. Serducho bije, dzidzia ma już prawie 4 cm. 😍
Przytyłam aż 100 gram także widać że mdłości były okrutne. Teraz mam zamiar nadrabiać 😁
IMG_20200109_190423_HHT.jpg

Kochana, bez paniki, wszystko będzie dobrze 💪 to szaro i buro i zimno też działa na mnie okrutnie, od wczoraj mam dołek okrutny. A cóż to za zabieg? Wybacz, że tak pytam wprost, moja koleżanka miała zabieg laserowy we wczesnej ciąży i wszystko poszło gładko.
Właśnie zabieg laserowy na jaskrę. Mam wątpliwości i boję się jak jasna anielka. Mam czas na zastanowienie się do chyba 22.01. Nie mam pojęcia co robić.

Już po wizycie. Dziś bez zdjęcia :( (chociaż na ekranie podziwialiśmy. Mąż nawet nóżki widział :D ). Kijanka mierzy niemal 3 cm (wg Męża 2,7, wg mnie 2,9). Przełom 10 i 11 tygodnia. Od razu kazali mi siusiać do kubeczka i krwi utoczyli. W sumie nie wiem na co, ale na wszystko podobno.
Słodka byłam, jestem i będę, więc staram się cukier ograniczać jak najbardziej (tym bardziej, że najpewniej wkrótce odstawię metforminę). Następna wizyta za 4 tygodnie. Eh...

reklama
Do góry