reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć[emoji846]
Na krzywej tylko na czczo miałam przekroczone reszta ok więc poki co nie ma źle ale i tak skierowanie do diabetologia i zalecenie dieta póki co jest ok tylko to pilnowanie godzin mnie wkurza

To ja ostatniomiałamidentycznie. I teraz pewnie będzie tak samo[emoji6]A ja w sumie i tak muszę dość regularnie jeść żeby jakoś funkcjonować więc to akurat nie był dla mnie problem[emoji6]

To moja piąta ciaza i 5 cesarka. A w domu 3 młodzieży.

O wow, jeszcze się nie spotkałam z tyloma cesarkami, słyszałam max o 4[emoji846]

Ja już po wizycie. Wszystko wporzadku. Serducho bije, dzidzia ma już prawie 4 cm. 😍
Przytyłam aż 100 gram także widać że mdłości były okrutne. Teraz mam zamiar nadrabiać 😁
IMG_20200109_190423_HHT.jpg

Kochana, bez paniki, wszystko będzie dobrze 💪 to szaro i buro i zimno też działa na mnie okrutnie, od wczoraj mam dołek okrutny. A cóż to za zabieg? Wybacz, że tak pytam wprost, moja koleżanka miała zabieg laserowy we wczesnej ciąży i wszystko poszło gładko.
Właśnie zabieg laserowy na jaskrę. Mam wątpliwości i boję się jak jasna anielka. Mam czas na zastanowienie się do chyba 22.01. Nie mam pojęcia co robić.

Już po wizycie. Dziś bez zdjęcia :( (chociaż na ekranie podziwialiśmy. Mąż nawet nóżki widział :D ). Kijanka mierzy niemal 3 cm (wg Męża 2,7, wg mnie 2,9). Przełom 10 i 11 tygodnia. Od razu kazali mi siusiać do kubeczka i krwi utoczyli. W sumie nie wiem na co, ale na wszystko podobno.
Słodka byłam, jestem i będę, więc staram się cukier ograniczać jak najbardziej (tym bardziej, że najpewniej wkrótce odstawię metforminę). Następna wizyta za 4 tygodnie. Eh...

reklama
Do góry