reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jutro wizyta, a ja zaczynam się bać. Czytam, o co mam zapytać lekarkę w związku z moimi choróbskami i doszłam do skracającej się szyjki... Właśnie myślę, że lepiej wiedzieć, lekko się stresować, ale być przygotowanym, czy też czekać i modlić się, żeby jakoś to było.
Wrrr...

Jutro wizyta, a ja zaczynam się bać. Czytam, o co mam zapytać lekarkę w związku z moimi choróbskami i doszłam do skracającej się szyjki... Właśnie myślę, że lepiej wiedzieć, lekko się stresować, ale być przygotowanym, czy też czekać i modlić się, żeby jakoś to było.
Wrrr...
Ja sie stresowalam, przygotowalam milion pytań, a jak uslyszalam ze z fasola ok to oczy łzami zaszly i juz ani jednego pytania nie pamiętalam.. dobrze, ze gin dal mi na kartce rozpiske jakie badania , recepte i zapisal leżeć (duphaston, bo krwiak jest)

Ja sie stresowalam, przygotowalam milion pytań, a jak uslyszalam ze z fasola ok to oczy łzami zaszly i juz ani jednego pytania nie pamiętalam.. dobrze, ze gin dal mi na kartce rozpiske jakie badania , recepte i zapisal leżeć (duphaston, bo krwiak jest)
To ja robię listę na kartce i z nią wchodzę. Pytam, odc. Bo ja z panikujących jestem i później bym się w domu zadręczała. Który u Ciebie tydzień? U nie też był krwiak, ale zszedł szybko (w sumie plamiłam coś koło tygodnia. Może nawet krócej). Teraz biorę progesteron i w sumie wstałam z łóżka na razie :)

To ja robię listę na kartce i z nią wchodzę. Pytam, odc. Bo ja z panikujących jestem i później bym się w domu zadręczała. Który u Ciebie tydzień? U nie też był krwiak, ale zszedł szybko (w sumie plamiłam coś koło tygodnia. Może nawet krócej). Teraz biorę progesteron i w sumie wstałam z łóżka na razie :)
Siostry, lista z pytaniami to podstawa 😅 mój lekarz jest trochę w gorącej wodzie kąpany, muszę się mocno trzymać planu wizyty 😬

Wrrr...
Też jutro idę... Stresuje się tak samo, bo poza lekkim bólem piersi nie mam żadnych objawów ciąży i to mnie dobija... Gdybym chociaż miała mdłości a tu nic...

Też jutro idę... Stresuje się tak samo, bo poza lekkim bólem piersi nie mam żadnych objawów ciąży i to mnie dobija... Gdybym chociaż miała mdłości a tu nic...
Hehe jedyny stan w którym kobieta chce by było jej niedobrze[emoji23]

Ja odliczam do piątku ale jakoś nie martwię się o fasolkę, czuję że będzie dobrze[emoji108]Bardziej myślę o tym że niedługo będę musiała powiedzieć w pracy i to będzie dla wszystkich mega zaskoczenie, w sumie nawet dla mnie trochę było[emoji6]

Ja nigdy listy nie robiłam ale moj gin należy do tych wygadanych i tyle mówi ze sama nie wiem o co miałabym dopytać [emoji12]

reklama
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Nie macie czasami problemów z cerą? U mnie z jednej strony jest wszystko ok, a z drugiej co jakiś czas coś się pokazuje (ostatnio w ciągu kilku godzin aż 3 cosie. Akurat przed ważnym wyjściem). Czym można nam to traktować? Macie jakieś sposoby?

Do góry