reklama
C
clothilde
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
MalyGosc
Fanka BB :)
Ja na wagę boje się stanąć [emoji85]
Ja chciałam ostatnio się zważyć na swojej. Pomyślałam, ze nadszedł ten dzień.
Staje a tu nic. Nawet się nie włączyła
Wiec odpuściłam ważenie chyba mi nawet z tym lepiej
Joanulka
Czesc dziewczyny! Mam nadzieje, ze moge jeszcze do Was dolaczyc? Mam termin na 28.07. i nie wiem jak to bedzie, ale przeczytalam caly ten watek, troche mi to zajelo i juz sie czuje z Wami zwiazana. [emoji173]️
USG I trymestru mam 22.01. a nastepna wizyte dopiero w lutym.
Co do objawow to nie mam w ogole mdlosci, co jest dziwne bo slyszalam ze przy chorobie lokomocyjnej sa duze, a tu nic..
Za to jestem caly czas zmeczona, nie spie w nocy tylko w dzien, mam bardzo maly apetyt, bola mnie piersi a co najgorsze mam aktualnie straszny wysyp AZS, czy ktoras z Was tez ma taki problem? Ciagle sie drapie i juz nie wiem co mam robic [emoji17]
Witamy!
Oguśka
Pewnie Zapraszamy do nasWitam można dołączy? Jestem w drugiej ciąży termin na 25 sierpnia mam już synka 2 latka doraztka niesamowitego ale kochanego.
C
clothilde
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaskoczONA
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj wizytuję. Nie mam absolutnie żadnych objawów....zero bólu piersi, zero mdłości. Apetyt taki jak zawsze, czyli spory Ważyć się boję, ale dziś pewnie położna mnie do tego zmusi
Dzisiaj wizytuję. Nie mam absolutnie żadnych objawów....zero bólu piersi, zero mdłości. Apetyt taki jak zawsze, czyli spory Ważyć się boję, ale dziś pewnie położna mnie do tego zmusi
reklama
budkaa
Ja wchodze na wage tylko na wizycie bo muszę. Takze w pt za tydzien dostane kopa ile przytylamJa na wagę boje się stanąć