reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
odnśnie luxmedu zgadzam się...byłam wczoraj na wizycie abamentowej i za te wszystkie badania wyszło mi coś około 260 zł, zisiaj ide drugi raz ale na NFZ, żeby lekarz m przepisał te same skierowania

Dziewczyny, mam pytanie czy się któraś z Was orientuje ,jak wygląda wybranie położnej środowiskowej ? Coś słyszałam ,że podobno Pani pielęgniarka przychodzi do domu po urodzeniu dziecka?jak to wyglada?czy w trakcie ciąży też przychodzi?

Dziewczyny, mam pytanie czy się któraś z Was orientuje ,jak wygląda wybranie położnej środowiskowej ? Coś słyszałam ,że podobno Pani pielęgniarka przychodzi do domu po urodzeniu dziecka?jak to wyglada?czy w trakcie ciąży też przychodzi?
Od ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizyt

reklama
Od ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizyt
o wielkie dzięki za info ,bo byłam ciekawa :D

Do góry