reklama
Anestia
Fanka BB :)
Ja myślę, że to zależy od tego ile musisz czekać na wyniki badań [emoji85]Na badania mogę pójść kiedy chcę, np kilka dni przed wizytą, czy jest jakiś termin do ich zrobienia?
budkaa
Te pierwsze ta dluga lista powinno sie wykonac do 10tc.Na badania mogę pójść kiedy chcę, np kilka dni przed wizytą, czy jest jakiś termin do ich zrobienia?
Oguśka
DokładnieTe pierwsze ta dluga lista powinno sie wykonac do 10tc.
zaskoczONA
odnśnie luxmedu zgadzam się...byłam wczoraj na wizycie abamentowej i za te wszystkie badania wyszło mi coś około 260 zł, zisiaj ide drugi raz ale na NFZ, żeby lekarz m przepisał te same skierowania
Kamyczkowa
Dziewczyny, mam pytanie czy się któraś z Was orientuje ,jak wygląda wybranie położnej środowiskowej ? Coś słyszałam ,że podobno Pani pielęgniarka przychodzi do domu po urodzeniu dziecka?jak to wyglada?czy w trakcie ciąży też przychodzi?
Od ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizytDziewczyny, mam pytanie czy się któraś z Was orientuje ,jak wygląda wybranie położnej środowiskowej ? Coś słyszałam ,że podobno Pani pielęgniarka przychodzi do domu po urodzeniu dziecka?jak to wyglada?czy w trakcie ciąży też przychodzi?
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Siostry, jeśli jeszcze ktoś do mnie nie napisał priv a chciałby mieć dostęp do ukrytych Sierpniówek, można pisać, ale błagam o wiadomości, nie info tutaj
reklama
Kamyczkowa
o wielkie dzięki za info ,bo byłam ciekawaOd ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizyt