reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jutro wizyta, a ja zaczynam się bać. Czytam, o co mam zapytać lekarkę w związku z moimi choróbskami i doszłam do skracającej się szyjki... Właśnie myślę, że lepiej wiedzieć, lekko się stresować, ale być przygotowanym, czy też czekać i modlić się, żeby jakoś to było.
Wrrr...

Jutro wizyta, a ja zaczynam się bać. Czytam, o co mam zapytać lekarkę w związku z moimi choróbskami i doszłam do skracającej się szyjki... Właśnie myślę, że lepiej wiedzieć, lekko się stresować, ale być przygotowanym, czy też czekać i modlić się, żeby jakoś to było.
Wrrr...
Ja sie stresowalam, przygotowalam milion pytań, a jak uslyszalam ze z fasola ok to oczy łzami zaszly i juz ani jednego pytania nie pamiętalam.. dobrze, ze gin dal mi na kartce rozpiske jakie badania , recepte i zapisal leżeć (duphaston, bo krwiak jest)

Ja sie stresowalam, przygotowalam milion pytań, a jak uslyszalam ze z fasola ok to oczy łzami zaszly i juz ani jednego pytania nie pamiętalam.. dobrze, ze gin dal mi na kartce rozpiske jakie badania , recepte i zapisal leżeć (duphaston, bo krwiak jest)
To ja robię listę na kartce i z nią wchodzę. Pytam, odc. Bo ja z panikujących jestem i później bym się w domu zadręczała. Który u Ciebie tydzień? U nie też był krwiak, ale zszedł szybko (w sumie plamiłam coś koło tygodnia. Może nawet krócej). Teraz biorę progesteron i w sumie wstałam z łóżka na razie :)

To ja robię listę na kartce i z nią wchodzę. Pytam, odc. Bo ja z panikujących jestem i później bym się w domu zadręczała. Który u Ciebie tydzień? U nie też był krwiak, ale zszedł szybko (w sumie plamiłam coś koło tygodnia. Może nawet krócej). Teraz biorę progesteron i w sumie wstałam z łóżka na razie :)
Siostry, lista z pytaniami to podstawa 😅 mój lekarz jest trochę w gorącej wodzie kąpany, muszę się mocno trzymać planu wizyty 😬

Wrrr...
Też jutro idę... Stresuje się tak samo, bo poza lekkim bólem piersi nie mam żadnych objawów ciąży i to mnie dobija... Gdybym chociaż miała mdłości a tu nic...

Też jutro idę... Stresuje się tak samo, bo poza lekkim bólem piersi nie mam żadnych objawów ciąży i to mnie dobija... Gdybym chociaż miała mdłości a tu nic...
Hehe jedyny stan w którym kobieta chce by było jej niedobrze[emoji23]

Ja odliczam do piątku ale jakoś nie martwię się o fasolkę, czuję że będzie dobrze[emoji108]Bardziej myślę o tym że niedługo będę musiała powiedzieć w pracy i to będzie dla wszystkich mega zaskoczenie, w sumie nawet dla mnie trochę było[emoji6]

Ja nigdy listy nie robiłam ale moj gin należy do tych wygadanych i tyle mówi ze sama nie wiem o co miałabym dopytać [emoji12]

reklama
Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Nie macie czasami problemów z cerą? U mnie z jednej strony jest wszystko ok, a z drugiej co jakiś czas coś się pokazuje (ostatnio w ciągu kilku godzin aż 3 cosie. Akurat przed ważnym wyjściem). Czym można nam to traktować? Macie jakieś sposoby?

Do góry