reklama
Violcia55
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jakie apki macie zainstalowane? [emoji6] Podoba mi się HiMommy, ale nie wiem czy to faktycznie tak jest jak oni piszą? [emoji28]
Z takich aplikacji to ja mam ciąża+
DziękiSuper moje gratulacje rośnijcie zdrowa
Dostałam. Jutro wrzucę. Serduszko biło nawet słyszałam ale z tego szczęścia zapomniałam zapytać jakie tętno było. Zwolnienia niestety nie dostałam ponoć za wcześnie jeszcze. Kolejna wizytę mam na 30-go stycznia i wtedy już mi da.Super wieści!! Ja również 7+2 dziś
Zdjęcie usg dostałaś?
EwelinaLoka
Gratulacje wszystkim samych dobrych wieści sprawdziłam właśnie apk nie wiedziałam, że jest taka. Ale jednak pozostaje przy klasycznym forum chociaż nie wiem czy wygodniej nie było by na tajnej grupie na fb
Anestia
Ja ostatnio tak zrobiłam. Byłam tak szczęśliwa, że usłyszałam serduszko, że zapomniałam spytać o tętno [emoji2358]Dostałam. Jutro wrzucę. Serduszko biło nawet słyszałam ale z tego szczęścia zapomniałam zapytać jakie tętno było. Zwolnienia niestety nie dostałam ponoć za wcześnie jeszcze. Kolejna wizytę mam na 30-go stycznia i wtedy już mi da.
Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze [emoji846][emoji8]
SierraP
Ja mam Preglife i ma praktycznie wszystko. Kalendarz najlepszy bo sprawdzam kiedy umówić wizytę żeby nie było za wcześnie ma też fajne filmiki i podcastyDziewczyny, a jakie apki macie zainstalowane? [emoji6] Podoba mi się HiMommy, ale nie wiem czy to faktycznie tak jest jak oni piszą? [emoji28]
paula9494
No ja już na ostatniej wizycie widziałam serduszko i zarodek. Mam nadzieję, że dalej będzie dobrze. Według ostatniej miesiączki to będzie 10 tcJa też! Już nie mogę się doczekać będzie wóz albo przewóz, albo jest zarodek i serduszko albo nie ma. To będzie prawie 8tc skończony (zależy jak aplikacja liczy) Jestem dumna że wytrwałam te 3 tygodnie bez latania po lekarzach, w tej męczącej niepewności.
Breath_less
Ja mam Preglife i ma praktycznie wszystko. Kalendarz najlepszy bo sprawdzam kiedy umówić wizytę żeby nie było za wcześnie ma też fajne filmiki i podcasty
Hej a gdzie jest ten kalendarz w tej apce Preglife ?
reklama
Oguśka
Kochana jestem po tej serii badań w luxmedzie:Słuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Na różyczkę byłam szczepiona, to w ogóle nie wiem po co, a te weneryczne strasznie drogie, tak że za te badania cennik Luxmedu mówi 617zl
Dostanę od internisty skierowanie na któreś z tych badań? Gdzie zrobić płatne? Pomocy
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza IgG
Toksoplazmoza IgM
Różyczka IgG
HBc IgM
Nie miałam oznaczenia grupy krwi i różyczki IgM. Za to mialam HBc IgM.
I zapłaciłam 216zł, spora różnica pomiędzy tym co w cenniku luxmedu o którym piszesz. Ja jestem z lubelskiego jakby coś.