reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
dobra to może inaczej zapytamy.Jaka powinna być aktywność, żeby dostać się na zamknięty bo taka selekcja na początku jest trochę deprymująca
Wszystkie dodaję i proszę się udzielać w nowym wątku. Poszła pierwsza paczka, w ciągu najbliższych dni kolejna a linki wysyłam do Was na privie.

Twoje czytanie w kibelku 😉

Żeby nie było tak kolorowo to dodam, że jak zamknę się na 4 spusty w kibelku i zaczynam czytać to oczywiście zza drzwi słyszę pukanie i krzyki mojego pierworodnego " Mamoooo! Wychodź bo zaraz zrobię kupę w majtki!!! Mamoooo!!!" No i szlag mnie wtedy chce trafić :-D

Dziewczyny, czy Wy tez cierpicie na bezsenność?? Jak sobie z tym radzicie?
Do tej pory mogłam spać ciągle, a od kilku nocy strasznie się męczę, jeszcze nie znalazłam sposobu. Póki co próbuję na wieczorny dłuższy spacer z psem wychodzić, łatwiej mi się zasypia ale i tak budzę się w nocy i później już nie śpię 😐

Do tej pory mogłam spać ciągle, a od kilku nocy strasznie się męczę, jeszcze nie znalazłam sposobu. Póki co próbuję na wieczorny dłuższy spacer z psem. wychodzić, łatwiej mi się zasypia ale i tak budzę się w nocy i później już nie śpię 😐
Ja wlasnie tez od 5 nocy mam problem... Wiercę się, co godzinę chodzę siusiu, zerkam na zegarek a czas jakby w miejscu stal. Zasypiam nad ranem i pozniej problem wstać...

reklama
Do góry