reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny o kto nie obowiązków? Ja dzieci nie mam ale praca dom zakupy wszystko trzeba ogarnąć 1 grudnia wprowadziłam sie na swoje i nikt za mnie nic nie zrobi i zaskocze was mam czas dla siebie 😉 A jeśli nie macie 15 min dla siebie w ciągu dnia to współczuję bo w ciąży troszkę trzeba przystopowac 😉😉

reklama
Pisalam ze mnie nie bierze na slodkie. Zeszlam do kuchni i znalazlam paczkę 😂i wlasnie sie zajadam 🐷🐷🐷🐷

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, podziwiam, że wam się chce gotować i jeszcze ciasta robić, ja teraz obiady niestety rzadko robię, nie mam ochoty jeść tego co sama ugotuje, ale jak ktoś mi poda to nie mam problemu [emoji39] na szczęście w tygodniu jem w pracy, w weekendy albo coś na szybko albo też zamawiamy...
Jak sie ma male dziecko to czy się chce czy nie to się gotuje ;) też mi się nie chce ale wolę żeby ona jadła coś dobrego, słoiczków nie lubi

Dziewczyny o kto nie obowiązków? Ja dzieci nie mam ale praca dom zakupy wszystko trzeba ogarnąć 1 grudnia wprowadziłam sie na swoje i nikt za mnie nic nie zrobi i zaskocze was mam czas dla siebie 😉 A jeśli nie macie 15 min dla siebie w ciągu dnia to współczuję bo w ciąży troszkę trzeba przystopowac 😉😉

Oczywiście, że każda z nas ma swoje obowiązki, pasje, aktywności itd. I z pewnością nawet te najbardziej zapracowane mają chwilkę czasu dla siebie. Tyle, że każda z nas ma inne priorytety :) Ja kocham książki i nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez choćby chwilki z lekturą w ręku! Czasem jak żywcem nie mogę znaleźć czasu na czytanie to z książką w ręku okupuję kibelek :p

Oczywiście, że każda z nas ma swoje obowiązki, pasje, aktywności itd. I z pewnością nawet te najbardziej zapracowane mają chwilkę czasu dla siebie. Tyle, że każda z nas ma inne priorytety :) Ja kocham książki i nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez choćby chwilki z lekturą w ręku! Czasem jak żywcem nie mogę znaleźć czasu na czytanie to z książką w ręku okupuję kibelek :p
Wygrałaś dziś ❤❤❤

Krew mnie zalewa, gdy gotuje dla synka pyszny domowy obiadek, a on go nawet nie tknie palcem 🤣.
Mam to samo.. specjalnie obiad robie bo mala nie w pkolu to ta z fochen ze ona nie je🤦🏼‍♀️Teraz pate dni jest obrazona na mieso i suchy makaron, pyry i ryz je 😂 Nic tylko plakac normalnie. Moj maz jie jest wymagajacy. Jemu to sos meksykanski na tydzien moze byc, albo berlinki. To ja szybciej wyzywam ze nic cieplego nie zjadlam w ciagu dnia😂

reklama
Jak tam dzisiaj Wasze samopoczucia?
Ja bym spala.... i spala... i cos mi dzisiaj slabo. Pierwszy taki dzien od wielu dni.
Patrząc na moj odstajacy brzuchol i wieczne zarcie myslalam ze juz mam +3 kg ...ale na szczescie tylko +0.6 od Wagi sprzed ciazy wiec sie troche pocieszylam;)

Ostatnia edycja:
Do góry