reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Poproszę przepis :D

na forme 24cm uzulam 2 opakowania ciastek petitki, 500g nutella, 600ml smietany +2 lyzki cukru (mizba dodać żelatynę lub fix lub nascarpone) Na gore 2 galatetki pomarańczowe (lub wiśniowe) rozpuszczone w 700 ml wody.
Herbatniki pokrusz i potem wymieszaj z nutella. Wyłóż na forme 24cm (tortownica) I wstaw do zamrazarki na 20min w tym czasie ubij smietane Z cukrem. Gotowa wylej na spod. Galaretke wlewamy na smietane gdy ta bedzie juz gęstniała (inaczej wypłynie). Owoce opcjonalnie xx

Czy tylko mnie wszystko i wszyscy wkurzają? Najchętniej zamknęłabym się sama w pokoju i siedziała, bo w końcu kogoś zagryzę [emoji23] To chyba te hormony [emoji2370]

Czy tylko mnie wszystko i wszyscy wkurzają? Najchętniej zamknęłabym się sama w pokoju i siedziała, bo w końcu kogoś zagryzę [emoji23] To chyba te hormony [emoji2370]
Na pewno hormony, od wtorku wszystko wróci do normy zobaczysz. Ja też już nie mogę się doczekać powrotu do pracy i normalnego układu dnia.

reklama
Do góry