reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny o kto nie obowiązków? Ja dzieci nie mam ale praca dom zakupy wszystko trzeba ogarnąć 1 grudnia wprowadziłam sie na swoje i nikt za mnie nic nie zrobi i zaskocze was mam czas dla siebie 😉 A jeśli nie macie 15 min dla siebie w ciągu dnia to współczuję bo w ciąży troszkę trzeba przystopowac 😉😉

reklama
Pisalam ze mnie nie bierze na slodkie. Zeszlam do kuchni i znalazlam paczkę 😂i wlasnie sie zajadam 🐷🐷🐷🐷

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 66
Dziewczyny, podziwiam, że wam się chce gotować i jeszcze ciasta robić, ja teraz obiady niestety rzadko robię, nie mam ochoty jeść tego co sama ugotuje, ale jak ktoś mi poda to nie mam problemu [emoji39] na szczęście w tygodniu jem w pracy, w weekendy albo coś na szybko albo też zamawiamy...
Jak sie ma male dziecko to czy się chce czy nie to się gotuje ;) też mi się nie chce ale wolę żeby ona jadła coś dobrego, słoiczków nie lubi

Dziewczyny o kto nie obowiązków? Ja dzieci nie mam ale praca dom zakupy wszystko trzeba ogarnąć 1 grudnia wprowadziłam sie na swoje i nikt za mnie nic nie zrobi i zaskocze was mam czas dla siebie 😉 A jeśli nie macie 15 min dla siebie w ciągu dnia to współczuję bo w ciąży troszkę trzeba przystopowac 😉😉

Oczywiście, że każda z nas ma swoje obowiązki, pasje, aktywności itd. I z pewnością nawet te najbardziej zapracowane mają chwilkę czasu dla siebie. Tyle, że każda z nas ma inne priorytety :) Ja kocham książki i nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez choćby chwilki z lekturą w ręku! Czasem jak żywcem nie mogę znaleźć czasu na czytanie to z książką w ręku okupuję kibelek :p

Oczywiście, że każda z nas ma swoje obowiązki, pasje, aktywności itd. I z pewnością nawet te najbardziej zapracowane mają chwilkę czasu dla siebie. Tyle, że każda z nas ma inne priorytety :) Ja kocham książki i nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez choćby chwilki z lekturą w ręku! Czasem jak żywcem nie mogę znaleźć czasu na czytanie to z książką w ręku okupuję kibelek :p
Wygrałaś dziś ❤❤❤

Krew mnie zalewa, gdy gotuje dla synka pyszny domowy obiadek, a on go nawet nie tknie palcem 🤣.
Mam to samo.. specjalnie obiad robie bo mala nie w pkolu to ta z fochen ze ona nie je🤦🏼‍♀️Teraz pate dni jest obrazona na mieso i suchy makaron, pyry i ryz je 😂 Nic tylko plakac normalnie. Moj maz jie jest wymagajacy. Jemu to sos meksykanski na tydzien moze byc, albo berlinki. To ja szybciej wyzywam ze nic cieplego nie zjadlam w ciagu dnia😂

reklama
Jak tam dzisiaj Wasze samopoczucia?
Ja bym spala.... i spala... i cos mi dzisiaj slabo. Pierwszy taki dzien od wielu dni.
Patrząc na moj odstajacy brzuchol i wieczne zarcie myslalam ze juz mam +3 kg ...ale na szczescie tylko +0.6 od Wagi sprzed ciazy wiec sie troche pocieszylam;)

Ostatnia edycja:
Do góry