reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej. Wśród Was jestem weteranką. Mam 44 lata troje dzieci 16,14 10 lat i maluszka w brzuszku. Ostatnia @13 listopada. Dzisiaj byłam na usg i widziałam pęcherzyk ciążowy z formujacym się dzidziusiem. Trochę się martwię bo powinno być już serduszko ale lekarz powiedział że to normalne i mam przyjść za 4 tyg. Mam nadzieję że dotrwam z Wami do końca bo pomimo mocnego zdziwienia ta sytuacją zaczęłam się cieszyć z dzidziusia 😊
Ja 39. 4 dzieci 17, 15 , 14 , 12 i jedno w brzusiu. Nie ma źle.

reklama
Hej. Wśród Was jestem weteranką. Mam 44 lata troje dzieci 16,14 10 lat i maluszka w brzuszku. Ostatnia @13 listopada. Dzisiaj byłam na usg i widziałam pęcherzyk ciążowy z formujacym się dzidziusiem. Trochę się martwię bo powinno być już serduszko ale lekarz powiedział że to normalne i mam przyjść za 4 tyg. Mam nadzieję że dotrwam z Wami do końca bo pomimo mocnego zdziwienia ta sytuacją zaczęłam się cieszyć z dzidziusia 😊
Witamy nowa mamę 😊

received_582008165919863.jpeg

reklama
Do góry