Justyśka87
Fanka BB :)
A propo kotów to moje dwa szoguny Feliks i Coco
Coco podarował mi mąż jak straciliśmy Aniołka...
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja odnośnie objawów podsumuję 2.01 bo mam pierwszą wizytę. W pierwszej ciąży czułam się tragicznie od dnia zapłodnienia do porodu w tej póki co objawy żadne tylko spanie. Więc jak będzie z dzidzią wszystko ok to serio każda ciąża inna i nie ma się co nakręcać.Dziewczeta oby ten Nowy Rok byl szczesliwy i bogaty w nowe super doświadczenia![]()
Nie psujmy niepotrzebniw atmo na naszej super grupie przeciez tu sa same swietne laski!![]()
Co do mdlosci. W kazdej ciazy odczuwam naprawde delikatnie przy jakis kontjretnych zapachach ale nie przytulam muszli. Poki co 1/1 bo jedna corka i jeden aniolek. Niektore wgl nie odczuwaja objawow a niektore ledwo zyja cala ciaze, nie ma regulywiec luzik arbuzik
bawcie sie dobrze przy bezalko
mi juz sie chlodzi
![]()
Chyba to pierwszy raz w życiu powiem/napisze - ładne koty!A propo kotów to moje dwa szoguny Feliks i CocoCoco podarował mi mąż jak straciliśmy Aniołka...Zobacz załącznik 1062748
popieram w 100% dodam, że myjemy też dokładnie ręce lub używamy rękawiczek przy surowym mięsie. Ja nie mam aktualnie kota, ale całe dzieciństwo i młodość spędziłam spiąć z wiejskim kotem w łóżkuMam dwa koty, niewychodzące co prawda, ale rozmawiałam z trzema lekarzami i każdy potwierdził, że żeby od kota zarazić się toksoplazmozą trzeba nie przestrzegać podstawowych zasad higieny. Znacznie łatwiej zarazić się jedząc nieumyte warzywa![]()
PiękneA propo kotów to moje dwa szoguny Feliks i CocoCoco podarował mi mąż jak straciliśmy Aniołka...Zobacz załącznik 1062748