reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny peace and love 😜 nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat 🥳 ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem 🍾🍣 i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej 😬 a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!

reklama
Dziewczyny peace and love 😜 nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat 🥳 ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem 🍾🍣 i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej 😬 a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!
Ja mam w tyłku taki Sylwester, jak z wiadrem przy łóżku 😪😪😪🤢🤢🤢

Dziewczyny peace and love [emoji12] nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat [emoji3060] ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem [emoji898][emoji496] i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej [emoji51] a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!
Ja obkupiłam sie winem bezalkoholwym i zrobiłam sałatkę z tortellini o której marzyłam od kilku dni. I jej nie zjem, bo zapach przy gotowaniu ich mnie przerosl. Mam nadzieję, że chociaż wino mi wejdzie ;)

Wrzuciłam bo byłam ciekawa co napiszecie. Ale na to nie ma reguły.
Nie ma nie ma. Już przed ostatnim USG odpuściły mi mdłości. A jedyne co mi się mało zgadza z USG to to, że wielkość pęcherzyka wskazywała na 8+4, a CRL 9+1. Tak jak na początku, bo w 6t pęcherzyk wychodził na 6, a CRL na 6+3. Jako, że wczoraj nie dostałam się do lekarza, to nie wiem czy zalecenia picia dużej ilości płynów wystarczy 🤔

Znalazłam takie coś w necie..

Nie ma co się nakręcać, wszystko zależy od organizmu, moje dwie koleżanki nie wiedza co to mdłości w ciąży ani wymioty i maja dzieci, a ja w obydwu ciążach zdycham i jestem po jednym poronieniu. Po co się nakręcać, jak coś ma się stać to nawet jak będziecie rzygac czy nie to się to stanie.

reklama
Do góry