Dziewczyny peace and love nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!
reklama
Jastia
Fanka BB :)
Ja mam w tyłku taki Sylwester, jak z wiadrem przy łóżkuDziewczyny peace and love nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!
niefajnie, ale w końcu wrzucałas ten artykuł, że to jednak dobrze, że są mdłości, więc może chociaż nie martwisz się o to czy wszystko w porzadku z fasolką.Ja mam w tyłku taki Sylwester, jak z wiadrem przy łóżku
mala.wiedzma.
Ja obkupiłam sie winem bezalkoholwym i zrobiłam sałatkę z tortellini o której marzyłam od kilku dni. I jej nie zjem, bo zapach przy gotowaniu ich mnie przerosl. Mam nadzieję, że chociaż wino mi wejdzieDziewczyny peace and love [emoji12] nie psujmy sobie nastroju osoba, która nawet nie jest na naszym wątku, świętujemy Nowy Rok, będzie dla nas przełomowy bo nasze bobasy przyjdą na świat [emoji3060] ja tam mam zamiar zalać się 0% CinCinem [emoji898][emoji496] i zeżreć talerz sushi w wersji dla ciężarnej [emoji51] a jutro pomartwie się tym, że nie mam mdłości!
Jastia
Wrzuciłam bo byłam ciekawa co napiszecie. Ale na to nie ma reguły.niefajnie, ale w końcu wrzucałas ten artykuł, że to jednak dobrze, że są mdłości, więc może chociaż nie martwisz się o to czy wszystko w porzadku z fasolką.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie ma nie ma. Już przed ostatnim USG odpuściły mi mdłości. A jedyne co mi się mało zgadza z USG to to, że wielkość pęcherzyka wskazywała na 8+4, a CRL 9+1. Tak jak na początku, bo w 6t pęcherzyk wychodził na 6, a CRL na 6+3. Jako, że wczoraj nie dostałam się do lekarza, to nie wiem czy zalecenia picia dużej ilości płynów wystarczyWrzuciłam bo byłam ciekawa co napiszecie. Ale na to nie ma reguły.
TO u mnie też 9 ale termin na 11.08 [emoji54][emoji54][emoji54] jak to możliwe???
Nie wiem [emoji3] może liczone do przodu? Ja mam 9+4 liczone do przodu to 10tydz, ale liczę jak ginekolog czyli 9tydzien Ty raczej jesteś 8 z kilkoma dniami do przodu 9
Znalazłam takie coś w necie..
Nie ma co się nakręcać, wszystko zależy od organizmu, moje dwie koleżanki nie wiedza co to mdłości w ciąży ani wymioty i maja dzieci, a ja w obydwu ciążach zdycham i jestem po jednym poronieniu. Po co się nakręcać, jak coś ma się stać to nawet jak będziecie rzygac czy nie to się to stanie.
reklama
Ale moje huśtawki nastroju to jest [emoji378] tykajaca
Dzis szanownego uświadomiłam że bardzo mu współczuję i nie wiem jak my do sierpnia wytrzymamy
Spoko nie jesteś sama byle do przyszłego roku [emoji23]