reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej mnie dzisiaj mdłości jakoś odpuścił nawet rano wypiłam słabą kawę z mlekiem co do tej pory sam zapach był wstretny. A jeżeli chodzi o tą koleżankę to na innym wątku pisała że betę zrobi dopiero w czwartek.

reklama
Ja już po wizycie :) bąbelek ma 2.5cm, roznica między om a usg się skraca, z 11 dni przeskoczyło na 4:) wszystko w porządku na chwile obecna ;) lekarz 'pocieszyl' ze jeszcze 2-3tyg i mdłości przejdą i powiedział ze z jednej strony to dobrze ze są.. fajnie ale ja zdycham [emoji3] co do objawów czy są czy nie to poród może być rożny, w poprzedniej ciąży miałam wymioty 3 miesiące i poród w godzinę od odejścia wód :) zobaczę jak będzie teraz :)
Który tydzień u Ciebie??

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Widziałam ja wczoraj czy przed wczoraj na wrzesniowkach
Po kolejnym teście
Wstawionym z filtrem gdzie hmm coś widziala
Też się nad tym zastanawiałam. Była na kilku tematach, sporo osób już wsiadało bo przecież ile można. A wiecie ile razy robiłam test, nic nie było, wyrzucałam do kosza, a po dwóch godzinach myślę se, zerknę se, i była druga taka słabo widoczna. Oczywiście żadna to ciąża i nie szlam tym torem 😬

Ale mówcie co chcecie
Idzie afisuowac na głowę dostać takie wyszukiwanie wypatrywanie
Przeciez każda z nas wie że to co wstawiala to był cień odbicia testowej

Trochę jej współczuję
Bo widać chce.. Ale aż na siłę

🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20191231_153153_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191231_153153_com.android.chrome.jpg
    237,4 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry