reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej mnie dzisiaj mdłości jakoś odpuścił nawet rano wypiłam słabą kawę z mlekiem co do tej pory sam zapach był wstretny. A jeżeli chodzi o tą koleżankę to na innym wątku pisała że betę zrobi dopiero w czwartek.

reklama
Ja już po wizycie :) bąbelek ma 2.5cm, roznica między om a usg się skraca, z 11 dni przeskoczyło na 4:) wszystko w porządku na chwile obecna ;) lekarz 'pocieszyl' ze jeszcze 2-3tyg i mdłości przejdą i powiedział ze z jednej strony to dobrze ze są.. fajnie ale ja zdycham [emoji3] co do objawów czy są czy nie to poród może być rożny, w poprzedniej ciąży miałam wymioty 3 miesiące i poród w godzinę od odejścia wód :) zobaczę jak będzie teraz :)
Który tydzień u Ciebie??

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Widziałam ja wczoraj czy przed wczoraj na wrzesniowkach
Po kolejnym teście
Wstawionym z filtrem gdzie hmm coś widziala
Też się nad tym zastanawiałam. Była na kilku tematach, sporo osób już wsiadało bo przecież ile można. A wiecie ile razy robiłam test, nic nie było, wyrzucałam do kosza, a po dwóch godzinach myślę se, zerknę se, i była druga taka słabo widoczna. Oczywiście żadna to ciąża i nie szlam tym torem 😬

Ale mówcie co chcecie
Idzie afisuowac na głowę dostać takie wyszukiwanie wypatrywanie
Przeciez każda z nas wie że to co wstawiala to był cień odbicia testowej

Trochę jej współczuję
Bo widać chce.. Ale aż na siłę

🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20191231_153153_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191231_153153_com.android.chrome.jpg
    237,4 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry